Se împlinesc deja doi ani de când vecinii ucraineni se află în război. Doi ani de când CARE International, SERA România și FONPC au venit alături de Fundația Inimă de Copil și ne-au stat alături pentru a oferi suport celor plecați de acasă.

Prin Help to Help Ukraine, cu ajutorul CARE International, SERA România și FONPC, am trecut prin toate fazele de sprijin: de la momentele dureroase ale începutului războiului și până la construirea soluțiilor de servicii sociale, de suport direct. Peste 7500 de persoane din Ucraina care și-au părăsit fără voie casele au primit sprijin prin intermediul nostru.

Mese calde, traduceri, rezolvarea problemelor medicale, programe educative pentru preșcolari, școlari, întâlniri, grupuri de suport în comunitate, sprijin material cu alimente și acoperirea nevoilor în situații de urgență, acte legale și multe altele.

Fie că sprijinul a fost oferit celor care doar au tranzitat Galațiul și Brăila, fie că sprijinul a fost pentru cei care au rămas pentru o vreme aici, suntem recunoscători tuturor donatorilor pentru susținere și ajutorul acordat.

Sari la conținut