În luna iulie s-au împlinit 500 de zile de la izbucnirea războiului din Ucraina. 500 de zile de durere și rugăciune. 500 de zile în care inimi mici și mari au suferit și au răzbătut pentru a-și recăpăta lumina și speranța.

Din călătoria donatorilor, finanțatorilor noștri și a noastră de a ajuta copii, tinerii și mamele refugiate și din dorința lor de a-și spune poveștile, s-a născut cărticica ,,Șoaptele speranței”. Acești oameni și-au deschis sufletul și au așternut pe foaie poveștile lor și ne-au dezvăluit foarte puțin din modul în care războiul le-a afectat viețile. Și nu doar că au vrut să își spună poveștile…. dar le-au și acompaniat de ilustrații personale.

Poveștile ne-au oferit o lecție importantă- lecția curajului de a-ți lua viața în mâini și de a continua. Ne-au încredințat poveștilor lor ca parte din procesul de vindecare. Te invităm să descoperi „Șoaptele speranței”, care reprezintă drumul de la suferință la regăsire și, uneori, chiar vindecare.

Suntem recunoscători tuturor finanțatorilor și donatorilor care au făcut posibile toate acțiunile noastre. Îi vei regăsi în broșură.

Sari la conținut