Există în Lumea Inimă de Copil oameni absolut speciali! Ei sunt pentru noi ca o gură de aer proaspăt, venită de peste mări și țări, într-o țară prăfuită de nepăsare. Oameni care ne arată, prin fapte, că doar #BineleFaceBine. Oameni pe care România i-a împins spre alte zări, dar pe care Inimă de Copil îi ține cu sufletul acasă. De 3 ani ne sunt aproape și ne uimesc cu inventivitatea lor, fac campanii de strângere de fonduri și sunt deja fundraiseri cu experiență. Laura, Florina, Corina, Mihaela, Diana și Laurențiu, 6 INIMI care au reușit să facă minuni pentru copiii din Fundația Inimă de Copil. Au mobilizat zeci de români de pe 3 continente în campania “De la Inimioară la inimioară”, ediția nr. 3, și datorită lor 100 de copii au primit de Crăciun ghetuțe și îmbrăcăminte.

În februarie, porneau o nouă campanie: “Un mărțișor pentru zâmbetul unui copil”. Au confecționat mărțișoare și apoi le-au vândut, iar rezultatul se traduce așa: 900 CAD (adica 2880 lei)
Oamenii aceștia buni, ne-au arătat că nu suntem deloc puțini în misiunea noastră și ne bucurăm că avem norocul de a-i avea aproape, chiar și de peste mări și țări. Diana Farcas, Tudor Istrate (un băiețel grozav care a cusut mărțișoare și ne-a emoționat cu implicarea de care a dat dovadă), Danni Tanny, Laura Moraruși Mihaela Istrate, datorită lor, 20 de copii din Tecuci care sunt în programul Școală după școală – Inimă de Copil – au primit masa caldă timp de o lună. #TeamCanadaRocks. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către: Doamna Mihaela de la Magazinul Carpați și Preotul Ioan, Parohia Sf. Nectarie din Stonney Creek.
Dragilor, sunteți un exemplu și vă mulțumim pentru că ne sunt

Sari la conținut