Te poți alătura sprijinului proiectului nostru, pentru micuții ucraineni care este în prezent postat pe platforma Global Giving.
După cum știți, conflictul din Ucraina a determinat mii de oameni să caute adăpost în estul României. Este vorba inclusiv despre copii vulnerabili care nu au acces la educație în limba lor maternă și au dificultăți în a se adapta la noul lor mediu. Ca răspuns la această nevoie critică, am înființat trei grupuri de educație preșcolară pentru 60 de copii refugiați în cadrul Centrelor noastre Comunitare pentru Refugiați.
Conduse de instructori-educatori ucraineni dedicați, aceste grupuri oferă o educație personalizată și cursuri de limbă română pentru a ne asigura că acești copii primesc sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta în noul lor mediu. În plus, oferim mese nutritive, oportunități de socializare și îngrijire prelungită pentru a răspunde nevoilor părinților care lucrează.
Ajută acum! Fiecare contribuție, indiferent de mărime, va face o diferență semnificativă în viețile lor.
Poți afla mai multe informații și să donezi direct prin platforma Global Giving.

Îți mulțumim pentru generozitatea și compasiunea ta. Împreună, putem avea un impact durabil asupra vieților acestor copii.

Sari la conținut