Dacă deții o companie, nu uita că poți folosi 20% din impozitul pe care îl plătești către stat pentru a susține o cauză socială.
Suntem aici pentru a susține copiii din medii defavorizate din România să își continue educația, să prevenim abandonul familial, să oferim copiilor și tinerilor cu dizabilități șansa de a se integra în comunitate. O facem cu și datorită, ajutorului tău!

Prin semnarea unui contract de sponsorizare cu Fundația Inimă de Copil, puteți dărui copiilor șansa unei vieți mai bune, fără a avea un cost suplimentar!
Tot ce trebuie să faceți este să completați un contract de sponsorizare pentru a vă putea deduce sponsorizarea pentru anul fiscal 2022 și să faceți transferul până cel târziu la data de 31 decembrie. Completați contractul aici.

Apoi ne trimiteți o copie scanată pe [email protected] și noi ne angajăm să vă trimitem și originalul. Faceți apoi transferul bancar.

Atenție – de anul acesta, microîntreprinderile trebuie să înscrie și să depună până pe 25 decembrie D117 pentru deducerea sponsorizărilor. Modelul declarației, aici.

Îți mulțumim! Completând contractul şi declaraţiile fiscale faci Bine!

Sari la conținut