De 20 ani, în fiecare vară, organizăm taberele de vară Inimă de Copil, un prilej de a dărui copiilor săraci, defavorizați sau cu dizabilități, amintiri pentru o viață. Anul acesta startul taberelor a fost dat de la munte. 15 copii de la Centrul de Recuperare Inimă de Copil s-au bucurat de aerul curat de la Năruja și au făcut terapie la Centrul de Echitatie Caballus Naruja – acolo sunt cei mai iubiți căluți de pe planetă-, grație bunului nostru prieten, Corneliu Bercariu.

Alewijnse Marine Galați, un susţinător de nădejde al copiilor noștri, ne-a împlinit visul de a ajunge, anul acesta, și la mare. Eforie Sud a fost locul în care 100 de copii din Lumea Inimă de Copil s-au bucurat de vacanță și au trait zile cu soare-răsare la malul mării. Am stat într-o casă primitoare, aproape de mare și am adunat amintiri ce ne vor fi rezervă în zilele cu nori. Ne-am organizat în 5 serii, iar asta se traduce în 30 de zile de tabără la mare. Am trăit zile de neuitat alături de copiii care au văzut marea pentru prima dată și care s-au scăldat în apa sărată.

Proiectul nu s-ar putea derula fără sprijinul dezinteresat al unor companii și binefăcători care, la rândul lor, înțeleg și se implică activ, sufletește și financiar în acest proiect. 
Startul, în goana de a împlini VISUL acestor copii, a fost dat de cei 61 de elevi minunați, clasele 8 A și 8 B de la Colegiul National „Vasile Alecsandri” Galati, care și-au donat banchetul pentru a trimite în tabără 40 de copii din fundația noastră. Imediat s-au alăturat colegii mai mici: 6 B și 5 A CNVA, dar și elevi clasei a VIII-a B – Școala Gimnazială ‘Mihai Eminescu’ Buhuși, județul Bacău. Le mulțumim lor și profesorilor lor minunați!  

La fericirea copiilor noștri au contribuit și 3 BRAVI BĂRBAȚI care imediat ce au văzut apelul nostru de pe Facebook ne-au sunat și s-au oferit să ne conducă spre Vis împlinit! Au asigurat transportul pentru 2 serii de copii și i-au răsfățat în parcul de distracție din stațiune, le-au dăruit colacii de baie și nu doar atât. Mulțumim, Neamtzu Florin & Sandu Costea & Alexandru Florin ❤❤❤ Sunteți admirabili!
Partenerii noștri de la Damen ne-au demonstrat încă o dată ca au inimi de copil! Datorită Damen Shipyards Galati, 30 de copii și-au văzut visul cu ochii și au trăit 6 zile senine într-o tabără de vară la mare. Vă mulțumim!

Au urmat prietenii noștri dragi, Heart of a Child UK, prietenia și suportul vostru însemnă mult pentru noi. Vă mulțumim!

Cu o parte din produsele alimentare ne-a sprijinit SC Marcant Galați și îi mulțumim domnului Enache Dumitru.

Nicolae Marin, Cristache Catalin, Transfero, au asigurat transportul copiilor noștri către tabără. Vă mulțumim, domnilor!

Pierre Bagne, generozitatea ta ne emoționează mereu! Mulțumim!

Cristina Nicsulescu și Cezar Sandu, amintirile noastre arată bine și-n poze datorită vouă! Mulțumim!

Pizzeria Albatros, vă mulțumim!

Tibi Panghe și Cristi-salvamarul????, ați fost buni cu noi și vă mulțumim!

Rugina Sorin, chapeau bas!

Alewijnse Marine Galați,vă mulțumim pentru găzduirea în Eforie Sud și pentru că ne sunteți alături necondiționat. Ne-am simțit excelent în casa de la mare. Vă mulțumim!  

Vă mulțumim și vouă, oameni mi-nu-na-ți care ați donat în contul fundației sau care v-ați activat cunoștințele pentru a îndeplini VISUL, și care vă doriți să rămâneți anonimi. RESPECT!❤️ Ne-ați emoționat profund

 
 
Sari la conținut