Ali este o fetiță de 14 ani din Galați care duce multe dintre greutățile zilei de mâine. Povestea ei începe cu ,,a fost odată un ghem de fată cu un zâmbet larg și o sclipire în privire pentru un viitor mai bun”.

De la bun început viața i-a aruncat provocări mult prea mari pentru umerii ei fragili, dar nu s-a dat bătută și a încercat, a reușit, poate uneori a fost doborâtă de provocări, dar nu s-a dat bătută niciodată.
Nu și-o amintește pe mama. Era prea mică atunci când aceasta a plecat în lumea asta mare și a rămas cu bunicii și tatăl ei care au crescut-o așa cum au putut mai bine din puținul pe care l-au avut. Nu după mult timp, Ali a rămas și fără bunica ei dragă care îi spunea mereu povești, iar tatăl a devenit din ce în ce mai absent, fiind prins de vicii. Acum, doar bunicul foarte bolnav o mai îmbrățișează în fiecare zi.
Ali are un instinct de a salva vieți, de ai apăra pe cei neajutorați. Luptă pentru visul ei de a deveni asistent medical pe ambulanță. Învață bine, se ocupă de multe dintre treburile casnice și cu mâinile ei micuțe își ajută vecinii bătrâni să își care sacoșele sau împarte cu alții atunci când primește ceva.
Nevoile ei sunt mari, dar în ciuda greutăților, Ali privește cu speranță spre viitor. A învățat de la bunici că nu trebuie să renunțe la visul ei. Examenul din această vară va marca sfârșitul unei noi călătorii și începutul unui alt drum în universul cunoașterii. O călătorie care vine cu provocări mult mai mari pentru ea. Pentru a merge mai departe, Ali are nevoie de tine să îi fii alături. Inima ei mică plină de determinare și speranță are nevoie de inima ta mare care va deschide larg ușa către educație.

Poți să îi oferi lui Ali și copiilor din programele noastre educative tot sprijinul de care au nevoie printr-un simplu gest gratuit. Durează 5 minute și câteva click-uri să completezi Formularul 230 ANAF până pe data de 22 mai și ești parte din călătoria micilor eroi.

Prin gestul tău gratuit, Ali va avea acces la ore de meditație la Centrul de zi din Galați, va primi suport pentru a-și termina școala, va avea rechizite, haine și o masă caldă zilnic. Dar mai presus de toate, Ali nu se va mai simți singură. Tu vei dărâma barierele inegalităților pentru un viitor mai bun.

Împreună, construim un viitor mai luminos pentru toți copiii. Tu alegi dacă impozitul care oricum ajunge la stat, îl redirecționezi și faci un bine fără să te coste nimic.

Sari la conținut