În luna decembrie Moș Crăciun și spiridușii lui au împărțit peste 1200 de cadouri, în 24 de localități și au organizat 5 evenimente de sărbătorire a Crăciunului. Acum ei se odihnesc și își amintesc cu bucurie de zâmbetele aduse copiilor.
Noul an a venit cu promisiunea de a ajuta și mai mulți copii să își îndeplinească visul. Această misiune a fost conturată cu ajutorul oamenilor de bine care ne-au arătat de-a lungul anilor și în ciuda provocărilor și a incertitudinii globale din ultima perioada, că împreună binele face bine. Orice ar fi.

 “Mulțumesc Fundației Inimă de Copil pentru că ne-ați oferit un Crăciun de poveste. De la organizare, cadouri, activități și până la buna dispoziție emanată de echipa fundației, pot spune că am simțit frumoasa magie a sărbătorilor!”, Oksana Balan-Koshelnik. 

“Vă mulțumesc foarte mult pentru acest eveniment! Sunteți o echipă de oameni cu suflet mare și nu am cuvinte să vă transmit recunoștința mea pentru tot ajutorul oferit! ”, Anastasia Zaya.

„Au fost niște momente de vis. Toată munca, inimile voastre bune pline de dragoste și dedicare m-au copleșit. Copiii s-au bucurat de toate cadourile minunate!”, Valeria.

“Mulțumiri uriașe întregii echipe a centrului „Inimă de Copil” pentru organizarea unui eveniment interesant! Copiilor le-a plăcut totul foarte mult!”, Natalia.

“Mulțumesc frumos pentru o sărbătoare minunată! Și fiicei mele mai mari i-a plăcut, iar micuța de un an a fost și ea interesantă. 😊”, Gozhalova Irina.

“Multumesc mult tuturor organizatorilor! Mulțumim prezentatorilor și copiilor care s-au străduit să facă spectacol!”, Anna, directorul executiv al Fundatiei Inima de Copil.

Suntem recunoscători tuturor sponsorilor, școlilor, partenerilor și  voluntarilor care au dăruit copiilor, cu bucurie și generozitate, un Crăciun de poveste!

Orice ar fi ne continuam misiunea!

Ionela este un copil tăcut, foarte bine educat și în ciuda faptului că se confruntă cu probleme de sănătate, ea este conștiincioasă și învață foarte bine.
În urmă cu 7 ani părinții au decis să demoleze o mare parte din casa bătrânească și să construiască una nouă. Cu multă strădanie au strâns materiale, au făcut un împrumut la bancă și au pus planul în aplicare.
După câțiva ani de muncă, într-un prag de iarnă s-au mutat în noua casă…dar la scurt timp un incendiu violent le-a făcut scrum o parte din locuință. Ceea ce nu a distrus focul a distrus apa, iar cei 5 membri ai familiei au fost nevoiți să locuiască o vreme pe la rude sau în anexele care au rămas neatinse de flăcări.
Comunitatea s-a mobilizat și la începutul anului 2021 i-au ajutat să reconstruiască parțial casa, însă mai era nevoie de multe îmbunătățiri. În același an tatăl, singurul care aducea bani in casă, a suferit un accident vascular, iar planurile de viitor s-au ruinat. În toamna anului 2022 reprezentanții unei firme, care au dorit anonimatul, ne-au contactat cu intenția de a ajuta o familie și in urma poveștilor pe care le-am prezentat au ales să ajute familia Ionelei. La sfârșitul lunii noiembrie lucrările au fost finalizate!
„Într-o zi Ionela a venit foarte bucuroasă la centru, m-a luat în brațe și mi-a mulțumit. Am întrebat-o de ce îmi mulțumește și mi-a răspuns că dacă noi nu scriam povestea lor, i-ar fi apucat și aceste sărbători tot fără uși și în frig.” spune Iuliana Necula, Educator Specializat – Centrul de Zi Pechea, jud Galati.
Nu putem spune că le rezolvăm pe toate însă îi putem aduce alaturi de noi pe cei care își doresc să facă bine. #BineleFaceBine

 

Sari la conținut