Binele face bine. Orice ar fi. Implică-te!

Orice ar fi, suntem alături de copiii și tinerii din cele mai sărace zone ale țării. Aceștia se bazează pe noi să treacă cu bine prin aceste vremuri dificile.

31000 +

de persoane sprijinite

27 ani

de activitate

1500 +

voluntari

Donează 20%
din impozitul pe 2023

Ne poți ajuta. Redirecționează 20% din impozitul pe profitul/ venitul firmei tale!

20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit până pe 31 decembrie al anului în curs. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută Fundația Inimă de Copil să-și susțină financiar activitatea pentru anul 2024.

Trimite contractul completat la adresa: [email protected].

Donează
din impozitul pe 2022

Sub incidența Ordinului 1679/2022, poți redirecționa și din fondul de sponsorizare rămas din anul precedent, conform bilanțului depus la ANAF. Trebuie doar să depui formularul 177 către ANAF până în data de 25 decembrie 2023 și să completezi un contract de sponsorizare cu organizația.

Trimite contractul completat la adresa: [email protected].

Dăruiește un cadou special de Sărbători!

To donate, click on any of the options below.

80 RON
Cărți cadou
200 RON

Un pachet de alimente

450 RON

Bursă lunară

800 RON

Terapii recuperare

Altă sumă

Pentru alte proiecte

Donând, ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către Fundația Inimă de Copil. Pentru mai mult detalii despre politicile de protecție a datelor, aici. 

Trimite un SMS la 8844 cu textul ”DAR”

Trimite un SMS în valoare de 2 euro la 8844 cu textul DAR sau donează direct cu cardul, folosind butonul de mai jos. 

Fii BINEfăcătorul copiilor Fundației!

Alege una din opțiunile de mai jos, ca si companie

2500 RON
3 abonamente

terapii recuperare
5000 RON

Bursă anuală pentru 1 copil

7500 RON

Mesele pentru o lună pentru 25 de copii

10500 RON
Tabără de vară
pentru 15 copii
Altă sumă
pentru proiectele
Fundației
De Crăciun oferă cadouri cu suflet.

Bucură-te de darurile din atelierul nostru social

Produsele create în atelierul nostru social sunt artizanale, făcute cu mâinile și inimile noastre. În plus, cumpărăturile tale vor susține proiectele fundației noastre, copiii, tinerii, familiile cu care lucrăm.

Fundația Inimă de Copil ajută copii și tineri în dificultate, aflați în cea mai săracă zonă a României, sud-estul țării, (Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui). De 26 de ani, îi însoțim în drumul lor în viață: să meargă la școală, să poată primi îngrijiri medicale, să simtă căldura unei familii. Ca și tine, credem în bunătate și în binele care face bine, orice ar fi.

Trăim vremuri în care misiunea noastră a devenit internațională. Războiul din Ucraina a adus în zona noastră sute de copii din țara vecină, pe care nu puteam să îi ignorăm. În fața dezrădăcinării, nesiguranței, fricii, izolării, durerii, noi alegem să luptăm. Iar armele ne sunt speranța, încrederea în oameni, în bunătatea lor și în dorința de a-i ajuta pe cei din jur, de a nu-i abandona când este mai greu.

Aici la fundație, credem în bunătate și în binele care face bine, orice ar fi. Ne lăsăm ghidați de poveștile copiilor și tinerilor pe care îi ajutăm și ne facem un scop din a da mai tare vocile lor. Ei sunt cei pentru care, zi de zi, suntem aici.

Implică-te de peste hotare!

Ne poți ajuta și dacă locuiești în altă țară!

Inimă de Copil are mulți prieteni și în afara granițelor. Oameni din Europa, SUA, Canada ne sunt alături și ne duc mesajul peste hotare, să fie auzit cât mai tare. Dacă ești și tu plecat și vrei să dai înapoi țării tale, e un moment ideal.

Heart of a Child UK

[email protected]

Organizația caritabilă Heart of a Child Galati UK a fost înființată legal în anul 2000, venind ca sprijin pentru Inimă de Copil România, de o comunitate de oameni sufletiști din Newport. De atunci construim împreună!

Heart of a Child Canada

heartofachildcanada@gmail.com

Din 2016, un grup mărinimos din Canada, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, adună fonduri pentru achiziționarea de îmbrăcăminte, încălțăminte și mese calde pentru copiii pe care îi susținem.

Pentru a dona sau a te implica din Canada, poți contacta echipa de acolo, la adresa de e-mail menționată!

Heart of a Child US

[email protected]

Heart of a Child US a fost înființat legal în 2021 de un grup de româno-americani, donatori, prieteni și voluntari. Sunt uniți de dorința de a sprijini copiii din România să își atingă întregul potențial prin educație și acces la oportunități.

Oriunde ai fi, poți face un bine copiilor defavorizați din România!

Vă mulțumesc din suflet că mi-ați luat o mie de griji de pe cap. Înainte de a veni cu băiatul la Fundație, nu știam cum să fac să pun bani deoparte ca să aibă tot ce îi trebuie la școală. De trei ani, nu am mai mai avut grija rechizitelor sau a haine pentru școală. Acum copilul meu are tot ce îi trebuie.

Dumitru, tatăl lui M.

Suntem uimiți de dorința voastră neîncetată de a ne ajuta, ne-ați arătat ce înseamnă iubirea necondiționată. Vă suntem recunoscători pentru tot ce ați făcut în aceste nouă luni. Ne-ați redat speranța de a privi spre viitor şi ne-ați transmis puterea de a ne reclădi viața.

Antonina Ovdiienko

Sari la conținut