Ce facem în domeniul sănătății?

Știm cât este de importantă sănătatea, așa că aici, la Fundația Inimă de Copil, ne asigurăm că toți copiii au acces la cele mai bune metode de recuperare. Ne-a preocupat mereu soarta copiilor cu dizabilități și am depus constant eforturi pentru îmbunătățirea terapiilor care să îi transforme în adulți integrați.

Ne concentrăm pe intervenția timpurie, pe recuperare și reabilitare, iar rezultatele din ultimii ani demonstrează eficiența eforturilor depuse în ultimii ani.

Suntem unici în Galați și recunoscuți în toată zona de sud-est a țării.

Programele și eforturile noastre în sănătate

Centrul multifuncțional de intervenție timpurie și recuperare pentru copii cu dizabilități

Anual oferim servicii de recuperare unui număr de 80 de copii, mezinii programelor noastre ( vârste între 0 și 12 ani), cu o patologie diversă, dar aceleași nevoi de bază: de a fi sănătoși și acceptați de cei din jur.

Sprijinul sănătății refugiaților

Fundația noastră vine constant în sprijinul sănătății refugiaților ucraineni aflați în zona noastră. Îi sprijinim cu medicamemente, decontare cheltuieli analize, dispozitive medicale și de recuperare, sesiuni terapie, înscrire la medici de familie, traducere și însoțire la serviciile medicale etc. 

Transporturi umanitare în Ucraina

Fundația noastră a ajutat la trimiterea mai multor transporturi umanitare către estul Ucrainei afectat de război. Printre acestea am trimis medicamente, consumabile și echipamente medicale către 10 spitale și unități de prim ajutor de acolo.

Sari la conținut