Adoptă o masă

Știm cât este de importantă alimentația sănătoasă pentru un copil. Aici, la Fundația Inimă de Copil, încercăm să ne ocupăm și de acest aspect. Cei 50 de copii înscriși la Centrul de Zi din Galați și la Centrul de Consiliere și Sprijin de la Pechea primesc o masă caldă pe zi. În multe cazuri, aceasta este singura masă serioasă de care au parte într-o zi.

În ce constă ajutorul nostru?

Este motivul pentru care ne asigurăm că toți copiii din programele noastre au asigurat măcar strictul necesar. La intervale regulate de timp și mai ales în preajma sărbătorilor, oferim familiilor din care provin copiii pachete cu alimente, materiale igienico-sanitare, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Acest ajutor este esențial pentru multe dintre familiile cu care lucrăm, aflate de multe ori la limita sărăciei sau chiar a subzistenței.

Hrănește un copil timp de o lună cu o donație de 350 de lei

Meniul zilnic la prânz al unui copil costă, în acest moment, 15 lei, adică un efort lunar de aproximativ 350 de lei, în funcție de numărul de zile lucrătoare din lună. Poți alege să susții masa de prânz a unui copil donând această sumă către Fundația Inimă de Copil.

Dacă dorești să susții masa dintr-o zi pentru toți copiii din programele Fundației Inimă de Copil, poți dona suma de 750 de lei. Pentru că nu există nimic mai mulțumitor decât să hrănești viitorul unui copil.

Povești

Misiunea noastră

Sărăcia nu ar trebui să fie o barieră în calea succesului. Inimă de Copil ajută copiii, părinții și comunitățile în situație de risc cu suport medical, educațional, emoțional și economic. Împreună transformăm inegalitățile în oportunități egale, creând comunități mai puternice, bazate pe incluziune. Facem acest lucru de 25 de ani în cea mai săracă zonă a României, sud-estul țării, în Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui.

Viziunea noastră

Când familiile prosperă, comunitățile înfloresc. Inima de Copil își dorește o Românie unde barierele in educație, sănătate, starea de bine emoțională precum și participarea la activitățile societății civile să fie depășite, permițând tuturor să își urmeze visurile cu aceeași îndrăzneală și speranță.

Fii parte și tu din lumea inimilor de copii! Înscrie-te la newsletter-ul nostru.

Lună de lună trimitem povești și vești de bine! 

Sari la conținut