Înapoi la școală!
An de an, septembrie poartă în spate poveștile începerii școlii. Noi vrem să ne oprim asupra poveștilor câtorva super – eroi pe care îi cunoaștem. Ei sunt, poate diferiți, de cum îi știm pe cei din benzile desenate. Nu sunt mari și cu siguranță nu au capă.
Sunt copiii și tinerii din zonele rurale care fac eforturi de super – eroi să meargă la școală. Ca în fiecare an, noi ne-am luat angajamentul față de ei să-i echipăm, să ne asigurăm că rechizitele de care au nevoie la început de an școlar nu sunt o problemă pentru ei.
Noi le dăm rechizite, ei le folosesc ca baghete magice, locuri de experimentat și instrumente de spus povești.
Strângem, anual, peste 200 de ghiozdane echipate pentru copiii și tinerii din ciclul primar, gimnazial și liceal. Costul mediu al unui ghiozdan echipat este de 150 RON
Echipează copiii și tinerii de școală!
50 RON
Un pachet de rechizite
75 RON
Cărțile necesare
150 RON
Un ghiozdan echipat
300 RON
Bursă lunară
Altă sumă
Pentru orice alt proiect
Donând, ești de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către Fundația Inimă de Copil. Pentru mai mult detalii despre politicile de protecție a datelor, aici.
Donează 20% din impozitul pe profit
Noi transformăm sponsorizarea în rechizite pentru copiii și tinerii din programele noastre!
Misiunea noastră
Sărăcia nu ar trebui să fie o barieră în calea succesului. Inimă de Copil ajută copiii, părinții și comunitățile în situație de risc cu suport medical, educațional, emoțional și economic. Împreună transformăm inegalitățile în oportunități egale, creând comunități mai puternice, bazate pe incluziune. Facem acest lucru de 25 de ani în cea mai săracă zonă a României, sud-estul țării, în Galați, Brăila, Vrancea și Vaslui.
Viziunea noastră
Când familiile prosperă, comunitățile înfloresc. Inima de Copil își dorește o Românie unde barierele in educație, sănătate, starea de bine emoțională precum și participarea la activitățile societății civile să fie depășite, permițând tuturor să își urmeze visurile cu aceeași îndrăzneală și speranță.
Peste o treime din copiii din România se află în risc de sărăcie sau excluziune socială (38,1%) conform date Eurostat 2018, statistici agravate de pandemie. Însă, mai mult de 90% dintre copiii cu care lucrăm direct își continuă studiile și ies, astfel, din bucla unei statistici triste a abandonului școlar. Ajută-ne să-i susținem în continuare!
Fii parte și tu din lumea inimilor de copii! Înscrie-te la newsletter-ul nostru.
Lună de lună trimitem povești și vești de bine!