Dăruiți

din inimă de copil!

Adrian este doar unul dintre cei 15 000 de copii ai Annei. Când l-a găsit, dormea prin vecini, la cine avea milă de el.  Părăsit de mamă, despărțit de frați și surori, alungat din casă de tată, salvat  de o necunoscută – aceasta este, în cuvinte puține, povestea lui de viață.

Astăzi, Fundația Inimă de Copil se ocupă de sute de copii aflați în dificultate sau cu handicap și oferă multora o adevărată șansă, investind în educația lor. La fel cum Anna a făcut și cu Adrian, acum 21 de ani.

Dumneavoastră puteți face o minune de Sărbători pentru sute de copii care au o singură speranță: generozitatea unui necunoscut, care le poate transforma viața.

În 21 de ani de activitate,

Fundația Inimă de Copil a investit 4 milioane de euro

pentru a schimba viețile a peste 15 000 de copii

Sponsorizez, nu mă costă nimic!

Investiți o mare parte din taxele pe care le plătește compania dumneavoastră pentru o cauză bună, fără a avea de fapt vreun cost.

Redirecționați 20% din impozitul pe profit, de la stat către Fundația Inimă de Copil, până la data de 31 decembrie 2017, cu un simplu contract de sponsorizare. Astfel, decideți chiar dumneavoastră încotro merg banii pentru care munciți atât de mult de-a lungul anului.

Investiți banii munciți cu greu de-a lungul anului într-o cauză de suflet și aveți în același timp garanția că sunt cheltuiți cu responsabilitate.

Pentru orice informații sau detalii, vă stăm la dispoziție la 0742 135 824 și pe campanie@inimadecopil.ro.

Suma sponsorizată se scade din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele impuse de Codul Fiscal: 20% din impozitul pe profit și nu mai mult de 0.5% din cifra de afaceri, conform Legii 32/1994. Sponsorizarea este deductibilă în următorii 7 ani.

Calculator de sponsorizare

Aflați care este suma pe care o puteți dărui gratuit.

Această facilitate fiscală este destinată companiilor plătitoare de impozit pe profit. Dacă plătiți impozit pe cifra de afaceri, nu vă puteți deduce acestă sponsorizare din taxe.

Banii nu pot cumpăra fericirea, cu o singură excepție – atunci când îi dăruim.

Donez lunar

Un pachet rechizite
O oră terapie recuperare
Un pachet alimente
O bursă lunară „Un sat, Un copil”

Fundația Inimă de Copil în 2017

100

de copii

din familii defavorizate primesc o masă/zi, rechizite și haine pentru școală și ajutor la teme

22500

de mese

calde pe an oferite copiilor

40

de burse

lunare pentru copii săraci de la sat cu rezultate școlare excepționale

3131

de ore

de recuperare pentru copii cu handicap

3

apartamente

pentru 11 tineri cu handicap sever

1

atelier

de terapie ocupațională

2050

de ore

de voluntariat