Ce facem în domeniul social?

Privim în ansamblu problemele pe care le au copiii și tinerii proveniți din medii defavorizate. Suntem conștienți că cea mai bună șansă pe care micuții o au este să rămână în familii, astfel că facem eforturi ca familiile să treacă mai ușor peste greutățile cu care se confruntă.

Le oferim regulat pachete cu alimente, materiale igienico-sanitare, îmbrăcăminte și încălțăminte. Țelul nostru este să îi ajutăm pe cât mai mulți să se integreze mai ușor în societate.

Programele și eforturile noastre în social

Adoptă o masă

Știm cât este de importantă alimentația sănătoasă pentru un copil. Aici, la Fundația Inimă de Copil, încercăm să ne ocupăm și de acest aspect. Cei 50 de copii înscriși la Centrul de Zi din Galați și la Centrul de Consiliere și Sprijin de la Pechea primesc o masă caldă pe zi.

Tabere de vară

În fiecare vară, Fundația Inimă de Copil organizează tabere la munte și la mare. Copiii participă la activități care le stimulează independența, creativitatea și le oferă încredere în propriile forțe.

 

Sprijin copii și familii din programe

La Fundația Inimă de Copil privim lucrurile în ansamblu. Pilonii pe care ne bazăm activitatea sunt educația, sănătatea, dar și ajutorul social. Intervențiile noastre acoperă cât mai multe aspecte ale vieții și se concentrează pe nevoile familiilor.

Sari la conținut