Ce facem în domeniul educației?

Educația este calea cea mai sigură către o lume mai bună. Aici, la Fundația Inimă de Copil, credem în șanse egale pentru toți copiii, indiferent de mediul din care provin. Suntem convinși că și cei care au avut neșansa de a se naște într-un mediu mai puțin favorabil au dreptul să viseze la o viață mai bună.

Facem eforturi ca acei copii care provin din familii aflate în dificultate să aibă aceleași oportunități: îi sprijinim să meargă la școală, le oferim o masă caldă, facem teme împreună cu ei, îi ajutăm să recupereze materia, le oferim burse, mergem cu ei în tabără și multe, multe altele.

Programele și eforturile noastre în educație

Un sat, un copil

Căutăm copii și tineri care au nevoie de susținere și îi însoțim până la terminarea facultății. Primesc 12 burse pe an, an de an, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, cadouri, merg în tabere și au parte de experiențe de învățare non-formală.

Centrul de Zi Galați & Centrul de Consiliere și Sprijin Pechea

50 de copii de școală primară și gimnaziu, care provin din familii în dificultate, sunt sprijiniți să rămână la școală și ajutați să-și îmbunătățească rezultatele academice. 

Înapoi la școală

Strângem, anual, 100 de ghiozdane echipate pentru copiii din ciclul primar, 65 de ghiozdane echipate pentru copiii din ciclul gimnazial și 60 de ghiozdane pentru tinerii de la liceu.

Future Acceleration Program

În cadrul Future Acceleration Program, derulat împreună cu UiPath Foundation, asigurăm copiilor înscriși un pachet de sprijin integrat, pe termen lung, care constă în burse lunare, haine, rechizite, monitorizare medicală, dar și acces la activități educaționale, meditații și dotare cu echipamentele digitale necesare.

Un SMS pentru educație

90 de copii din Galați și Pechea care provin din familii cu situație de risc social, a căror dezvoltare educativă sau personală este pusă în pericol, sunt sprijiniți să rămână în școală.

Sari la conținut