Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

Prev Next
A+ A A-

Campania €œAjuta un copil sa mearga la scoala!

O alta toamna, un nou inceput, inceputul anului scolar. Din pacate pentru unii copii acest nou inceput nu exista. Lipsurile materiale reprezintaƒ cel mai invocat motiv al abandonului sŸcolar. Imposibilitatea de a plaƒti rechizitele copiilor, hainele sŸi incaƒltaƒmintea, lipsa hranei sunt factori care ii determinaƒ pe paƒrinti saƒ renunte la sŸcolarizarea copiilor lor.

Pe parcursul celor aproape 16 ani de activitate Fundatia €œInima de Copil€ a derulat proiecte sociale ce au fost initiate in momentul in care am constat o nevoie acuta, am intalnit copii sau tineri care aveau nevoie de sprijin sau am primit cereri de ajutor si prin urmare, nici de data aceasta nu putem ramane indiferenti. Nu putem lasa acesti copii fara o sansa la educatie, fara o sansa la un viitor mai bun. Ne straduim, ca de multe alte ori, sa ii sprijinim pe copii din familii nevoiase din judetul Galati. Ne straduim sa le aratam ca scoala este importanta si sa ii ajutam sa mearga la scoala.

Insa pentru a reusi sa continuam programele sociale ale organizatiei si in special pe cele destinate prevenirii abandonului scolar avem nevoie de suportul comunitatii, atat al societatilor comerciale cat si al oamenilor cu suflet mare de langa noi. Cei pe care ii indreptam azi catre scoala sunt adultii de peste cativa ani, care astfel speram sa fie pregatiti pentru o viata civilizata, pentru o familie si un loc de munca.

In luna septembrie am lansat Campania €œAjuta un copil sa mearga la scoala!” prin care am amplasat cutii de donatii, in supermarket-uri, librarii si magazine din judetul Galati, incercand impreuna cu comunitatea sa intindem o mana de ajutor acelor copii care-si doresc un nou inceput de an scolar.

Pe langa colaboratorii nostri de traditie BCR Galati, magazinele Jysk, Metro Galati ne sunt parteneri si au acceptat sa gazduiasca aceste cutii de donatii si Manastirea Sf. Treime, Cabinetul de avocatura Canepa Monica, supermarket-ul Real, magazinele Practic, Telena, Viggo€™s, Gotimar, Decorart, SC Ramioana SRL, Cartexpert SRL, Tasflor SRL, Dida International SRL, Thorali Cost SRL, Apromina SRL, Uyuyl Chips SRL, Farmaciile Hygeia si Romar, Magazinul Plafar de la  Spitalul de Copii, Librariile Junior si Eco Copy Print, Patiseriile Cuky€™s. Tuturor le multumim ca ne-au ascultat si au inteles cat de important este sa fim sprijiniti. De asemenea multumim tuturor celor care ne sunt alaturi, care doneaza, in cutiile noastre, un banut, numai cu ajutorul lor ne vom putea indeplini misiunea.

Mai multe din această categorie: DARUIESTE PENTRU A PRIMI! »
Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.