Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.banner_220014_851x315pxgk-is-136.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390.1gk-is-136.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390.4gk-is-136.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390.3gk-is-136.jpg
A+ A A-

2% din impozit pentru PFA si PFI

Ce inseamna pentru tine 2% dintr-un impozit pe care oricum trebuie sa il platesti? Pentru copiii nostri face diferenta!

 

Fara ghiozdanul primit de la Fundatie nu aveam cum sa merg la scoala, ramaneam acasa si nu puteam invata sa citesc. Acum, eu si fratii mei putem merge cu totii la scoala. Aveam un singur ghiozdan vechi pe care il imparteam, il luam pe rand. Eu lunea si martea iar ei zilele urmatoare” Mihai, 10 ani. 

Completeaza acum DECLARATIA UNICA pentru PFA si PFI si directionezi 2% din impozit catre copii care au nevoie de noi pentru a merge la scoala.

 

Sunt prima din familia mea care am terminat cu rezultate bune scoala generala si acum sunt in clasa IXa la un colegiu tehnic. Imi place foarte mult si ma bucur tare ca am reusit! Am fost ajutata 8 ani de zile la Centrul de zi din Galati al fundatiei. Si acum imi place sa vin saptamanal ca voluntar sau atunci cand am nevoie de ajutor. Am si o bursa lunara din care cumpar ce imi trebuie pentru scoala." Elena, 15 ani. 

Completeaza acum declaratia unica pentru PFA si PFI si directionezi 2% din impozit catre copii ca Elena, care, cu putin ajutor din partea noastra, vor fi profesionistii generatiei de maine.

 

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt urmatorii:

1. Daca vrei sa depui declaratia la ghiseu sau prin posta:

Completeaza declaratia unica pentru PFA si PFI cu informatii despre veniturile obtinute in 2017 si cele previzionate in 2018. O poti printa de AICI completata deja cu datele noastre. Este ultimul an in care poti depune declaratia fizic, la ghiseu, sau o poti pune la posta. 

Depune declaratia pana pe 31 iulie, personal (la ghiseul ANAF), sau prin posta (prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire catre adresa Administratia Finantelor Publice unde ai domiciliul). 

 

2. Daca vrei sa depui declaratia online:

In cazul in care vrei sa completezi declaratia si sa o depui online, o poti face in Spatiul Privat Virtual de pe site-ul ANAF, sau pe site-ul e-guvernare.ro, cu semnatura electronica calificata. Va trebui insa sa adaugi tu datele Fundatiei Inima de Copil, in sectiunea 3 a declaratiei unice - Sustinerea unei entitati nonprofit, dupa cum urmeaza:

Denumire entitate non-profit: Fundatia Inima de Copil

Cod de identificare fiscala: 9076002

Cont bancar (IBAN): RO98 RNCB 0141032886400001

Suma nu trebuie completata, va fi calculata automat ca fiind 2 procente din veniturile declarate. 

 

TERMEN LIMITA!!!!

Nu uita ca termenul limita este 31 iulie 2018!

 

Sprijinim copiii pentru care accesul la educatie, recuperare si integrare este dificil sau de multe ori imposibil! Directionarea ta sustine copiii nostri sa invete, sa isi termine studiile, sa devina apoi utili societatii in care traiesc. Viitorul nostru depinde si de ei.

Iti multumim pentru ajutor!

 

 

Ultima modificare

Media

Multumirm: Art Director: Razvan Velev si B2D Studio!

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.