Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

A+ A A-

Povesti REALE

Copiii care au venit impreuna cu parintii in Real Hypermarket Galati, incepand cu 21 iulie, in zilele de sambata, la doua saptamani, s-au putut bucura, intr-un spatiu al magazinului special amenajat in acest sens, de povesti educative si jocuri alaturi de noi, voluntarii si personalul Fundatiei Inima de Copil. Au fost incantati sa se joace cu marionete, sa citim impreuna carti, sa intre in jocuri ale imaginatiei, sa deseneze, coloreze si sa se joace impreuna cu ceilalti copii.

Colaborarea cu Hypermarketul Real ne da posibilitatea sa impartasim si altor copii din oras din experienta noastra in desfasurarea diverselor activitati de educatie nonformala prin joc, iar celor care ne cunosc mai putin, sa afle despre organizatia si activitatea noastra.

Sprijinul comunitatii, al mediului de afaceri, dar si al persoanelor fizice sunt esentiale pentru continuarea serviciilor sociale pe care le oferim. Acesta este unul dintre motivele pentru care initiativa Real Hypermarket Galati pentru organizarea in colaborare a acestor actiuni si a altora similare ne onoreaza si ne bucura. Programul actiunilor noastre comune cu Hypermarketul Real Galati va continua cel putin pana la sfarsitul anului 2012, la fiecare 2 saptamani, sambata.

Ne dorim sa aducem cat mai aproape de noi comunitatea din Galati, sa facem cunoscute programele noastre si, nu in ultimul rand, sa ii invatam pe copiii din oras si familiile lor ca pot sa aduca un zambet pe chipul unui alt micut, facand o donatie si ajutandu-l sa mearga la scoala.

 

SUNTEM PARTE DIN URMATOARELE FEDERATII:

sigla FONPC 

sigla volum

 

    sigla fonss 

 sigla eurochild    sigla ECCL 

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.