Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Intalnire cu o personalitate

Fiecare persoana isi alege, la un moment dat, constient sau nu, un model de urmat in viata. Fie ca este un membru al familiei, fie ca este cineva din afara, un prieten, un cunoscut, un profesor, putem prelua de la oricine ceea ce este pozitiv, ceea ce ne inspira, ceea ce ne place si vrem sa adaptam la propria noastra personalitate.

Pentru a oferi copiilor nostri exemple si modele demne de urmat am reluat in acest an intalnirile lunare cu cate o personalitate din Galaţi. Astfel, in luna ianuarie i-a incantat pe copiii Centrului de Zi cu povestile lui de viata, actorul Gheorghe V. Gheorghe. La 82 ani ”Maestrul”, cum i se adreseaza toata lumea, a trait o viata pe scena teatrului, a jucat in sute de spectacole si a primit mii de aplauze, a regizat la randul sau trei spectacole, a publicat trei carti si…are o colectie de 30 de pipe. 

Acesta le-a impartasit copiilor, intr-un cadru degajat si incarcat totodata de umor si emotie, scene amuzante dintr-o viata de om si cum si-a descoperit vocatia de actor, care i-a daruit totul in viata.

Dupa aceste momente, copiii au fost invitati si incurajati sa recite poezii de Mihai Eminescu, iar D-nul Gheorghe V. Gheorghe a jucat rolul regizorului care le-a dat indicatii privind intonatia, pozitia pe care trebuie sa o adopte in momentul recitarii, emotiile pe care trebuie sa le transmiti publicului.

Drept concluzie, cuvintele ”Maestrului” rezuma cel mai bine semnul sub care a stat intreaga intalnire, acela ca dragostea ar trebui sa ne calauzeasca pasii oriunde ne-ar duce viata…”Secretul, in teatru ca si in viata, e dragostea,  fara de care durerea si infrangerea raman durere si infrangere. Iubirea le face sa devina frumusete, inteles si adevar.” 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.