Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

UiPath Foundation se alătură misiunii Fundației Inimă de Copil

Fundația Inimă de Copil din Galați devine partener strategic al UiPath Foundation și, împreună, vor interveni la nivel comunitar pentru a oferi copiilor din familii sărace resursele necesare pentru a-și atinge întregul potențial prin educație.

Fundația Inimă de Copil luptă de 23 de ani să ofere, prin educaţie, o șansă la un viitor mai bun copiilor vulnerabili și visează la o Românie în care, în mod firesc, oamenii fac bine celor aflați în dificultate. În anul 2018, 287 de copii au beneficiat de programele de educație și sănătate ale Fundației Inimă de Copil, iar alți 600 au primit sprijinul de care aveau nevoie. Au fost investite 7.500 de ore pentru a oferi ajutor la teme, consiliere și dezvoltare pentru copiii din centrele fundației. Au fost oferite 3.931 de ședințe de recuperare pentru copiii cu dizabilități, 40 de burse lunare de merit pentru copii cu rezultate școlare excepționale, peste 23460 de mese de prânz. Peste 100 de copii au participat în tabere de vară.

În perioada următoare, Fundația Inimă de Copil și UiPath Foundation vor interveni la nivel comunitar în județul Galați și vor oferi familiilor defavorizate pachete integrate de sprijin, axate pe nevoile copiilor, menite să faciliteze accesul acestora la educația secolului al XXI-lea. Acestea vor include burse, materiale educaționale, servicii medicale, îmbrăcăminte și alimente.


“Suntem recunoscători și bucuroși să fim parteneri strategici, pe termen lung, cu UiPath Foundation. Binele ne unește, suntem conectați la același vis: educația și protejarea copiilor vulnerabili din mediul urban și rural, iar împreună avem superputeri” a declarat  Anna Burtea, Director Executiv al Fundației Inimă de Copil.


Raluca Negulescu-Balaci, Director Executiv al UiPath Foundation, a comentat: "Credem cu tărie că educația reprezintă calea prin care sărăcia poate fi depășită; prin urmare, am conceput un sistem de sprijin complet, luând în calcul nevoile complexe cu care se confruntă copiii din familii sărace în călătoria lor către un viitor mai bun. Abordarea noastră centrată pe copil este creată ținând cont de întregul ecosistem - familie, școală, comunitate - și ne ghidăm în acest proces după o abordare bazată pe colaborare. De asemenea, ne propunem să oferim echipamente unde este necesar și să folosim tehnologia ca mijloc de acces la o educație de calitate. "

Despre UiPath Foundation

UiPath Foundation este o organizație non-guvernamentală, nonprofit, apolitică și fără orientare religioasă, care urmărește să susțină copiii din familii sărace să-și atingă potențialul și să se dezvolte alături de comunitățile lor, prin accesul egal la educație și prin dezvoltarea competențelor secolului al 21-lea. UiPath Foundation a fost fondată de compania UiPath în ianuarie 2019 și acționează ca o organizație independentă. UiPath Foundation și-a asumat misiunea de a susține viitorul copiilor și al comunităților lor, oferindu-le celor din zonele defavorizate sprijin material și acces la resursele educaționale necesare în secolul al 21-lea. Începând cu copii din România și India, fundația își va mări treptat acoperirea geografică pentru a oferi sprijin comunităților vulnerabile din întreaga lume. Până în 2025, prin programele sale, UiPath Foundation își propune să influențeze pozitiv viața a 500.000 de copii din întreaga lume.

https://www.uipath.com/company/foundation

 

 
 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.