Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

2018 | 22 de ani alături de copii

Inimă de Copil există de 22 de ani în comunitate și este un sprijin puternic în viața copiilor săraci. Peste 15.000 de copii și părinți au fost susținuţi în acești ani prin programele fundaţiei și am demonstrat, în cel mai frumos mod posibil, că Binele Face Bine, atât celui care îl oferă, cât şi celui care îl primește.  

În 22 de ani am acționat responsabil și am mângâiat cu iubire pentru a vindeca uneori răni foarte adânci. Astăzi putem să vorbim despre copii mai fericiți, cu o calitate a vieții mult mai bună, care și-au împlinit visurile sau care acum își construiesc viitorul. 2018 a fost un an dificil, dar cu mari satisfacții. După 4 ani de derulare a programului de burse „Un sat, un copil”, dedicat copiilor excepționali de la sate, ne putem mândri cu 16 copii care au ajuns la liceu și cu o tânără care a intrat la facultate.


În anul 2018, 280 de copii au beneficiat de programele noastre de educație și sănătate, iar alți 600 au primit sprijinul de care aveau nevoie. Am investit 7.500 de ore în ajutor la teme, consiliere și dezvoltare pentru copiii din centrele noastre din Galați, Tecuci și Pechea, 3.900 de ședințe de recuperare pentru copiii cu dizabilități din cadrul Centrului de Recuperare și am trimis în tabere de vară 100 de copii.  

De 22 ani ajutăm și redăm speranța copiilor aflați în dificultate. Cu dedicare, responsabilitate și profesionalism, luptăm să le oferim prin educaţie copiilor şi tinerilor săraci, dar și celor cu dizabilități, o șansă la un trai decent.

În Lumea Inimă de Copil facem totul cu bucurie și inspirăm oamenii să facă bine

Pentru toți acești ani și pentru realizările anului 2018 le mulțumim tuturor donatorilor, sponsorilor, voluntarilor și colaboratorilor care au avut încredere în noi, au donat, au investit și ne-au sprijinit. 

Mulțumim personalului Inimă de Copil, cel mai important atu al organizației.
Mulțumim presei care prin mediatizarea activităților noastre a pus umărul alături de noi și a schimbat mentalități.
 

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.