Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Redirecționarea 3,5% (vechiul 2%) face diferența în viața copiilor săraci

Nu vă costă nimic. Este șansa dumneavoastră de a face un gest minunat de responsabilitate socială, fără a cheltui nimic. Până la 31 iulie 2019 puteți decide să direcționați 3,5% din impozitul pe care l-ai plătit deja la stat către Fundația Inimă de Copil și în acest fel aveți în același timp garanția că sunt cheltuiți cu responsabilitate. 

Formularul precompletat cu datele Fundația Inimă de Copil îl puteți descărca de aici:Formularul 230

După completarea cu datele personale, îl puteți depune fizic sau prin poștă la Administrația Financiară unde sunteți înregistrat (în funcție de orașul/sectorul în care locuiți).

Aici puteti găsi adresa Administrației Financiare de care aparțineți.

Sau

Îl putem depune noi pentru dvs, însă doar dacă ne trimiteți formularele completate și semnate în Bulevardul Dunărea, nr 3, A8, sc.1, Galați, pînă pe 1 martie. 
Banii din 3,5%, care ar rămâne altfel la bugetul de stat, merg către cauza pe care o susțineți dumneavoastră. 

Cu banii strânși din formularele de anul trecut am susținut educația copiilor din Centrul de Zi Galați și le-am asigurat zilnic o masă caldă. Suma strânsă până la acest moment este 90.251 lei, dar mai sunt Administrații Financiare ce nu au transferat încă fondurile. Vă suntem recunoscători pentru asta! 

Sperăm să ne acordați încrederea dumneavoastră în continuare direcționând 3,5% din impozitul pe care l-ai plătit deja către stat.
IMPORTANT! Anul acesta au intervenit schimbări în legislație și s-a modificat procentul ce poate fi direcționat. Formularul poate fi depus până la data de 15 martie 2019 și aduce noi prevederi: pentru asociațiile/fundațiile care au un serviciu social acreditat, se pot redirecționa 3,5% în loc de 2% din impozitul pe venit. Acesta este și cazul nostru, Fundația Inimă de Copil este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor și este acreditată ca furnizor de servicii sociale cu Certificat de acreditare seria AF nr. 004003 și respectă regula de a avea cel putin un serviciu social licențiat, licența de funcționare seria LF nr. 000403.
 

Avem nevoie de oameni ca dumneavoastră pentru ca inițiativele noastre să nu rămână doar gânduri pe hârtie.

Pentru mai relații ne puteți contacta la numerele de telefon 0742135824 și 0726121563 sau la adresele de e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. și Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Te așteptăm în Lumea Inimă de Copil! Aici facem totul cu bucurie și inspirăm oamenii să facă Bine!

Mai multe din această categorie: « Ziua Copiilor Noștri 2017

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.