Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Ziua Copiilor Noștri 2017

Fundația „Inimă de Copil” a marcat în acest an Ziua Internațională a Copilului, printr-un spectacol ajuns la cea de a XV-a ediție: Ziua Copiilor Noștri 2017. Evenimentul a avut loc la Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galați și ne-am bucurat să avem aproape sponsori, voluntari și prieteni ai organizației de ani și ani.

Pe scenă au urcat peste 80 de copii din programele organizației de la Centrul de zi „Mihaela” din comuna Liești, Centru multifuncțional de recuperare și reabilitare pentru copii cu dizabilități și întârzieri în dezvoltare din Galați, copiii din programele de Școala după Școală de la Școala Gimnazială nr. 22 „Dimitrie Cantemir” din Galați, Școala Gimnazială „Gheorghe Petrașcu” nr. 2 din Tecuci, Centrul de zi „Teodora” din Galați și copiii de la Centrul de zi din comuna Pechea.

Toți copiii au primit cadouri din partea sponsorilor evenimentului și din partea fundației, cu ocazia zilei internaționale a copilului!

Acest eveniment a fost sărbătoarea copiilor noștri, dar și o ocazie specială de a crea „punți între oameni”, de a reuni copiii din programele organizației cu voluntari, susținători, sponsori si finanțatori fără de care nu am putea face prea mult pentru copiii in nevoie.

Șantierul Naval Damen Galati, prin sustinerea pe care o acorda anual organizatiei, a fost și în acest an unul dintre sponsorii principali.

Le mulțumim celor care au ales să ne susțină proiectele și programele, să se implice alături de noi în dorința de a crește calitatea vieții copiilor în dificultate. Anual beneficiază de acest spectacol un număr de 150 – 200 de copii.

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.