Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

"Dăruiește o zi de tabără unui copil!”, la final!

De 19 ani, în fiecare vară, începând cu 1 iulie, Fundația Inimă de Copil organizează tabere de vară, de o săptămână, pentru toți copiii din programele Fundației. Aceștia participă la activități sociale care le stimulează autonomia, creativitatea, îi încurajează să viseze la o viață frumoasă și le dau încredere în forțele lor.

 

Primesc astfel un exemplu concret că se poate trăi frumos și că își pot construi viața de adult așa cum vor ei.

100 de copii cuminți și silitori care provin din familii defavorizate, copii și tineri cu dizabilități însoțiți de părinți, dar și bursierii din programul „Un sat, un copil!”, care se pot lăuda cu rezultate școlare deosebite s-au bucurat vara aceasta de o săptămână plină de bucurie, joacă și mișcare în aer liber, alături de alți copii de vârsta lor. Toți s-au simțit extraordinar în această vacanță şi au profitat de fiecare clipă, iar când afară a plouat au învățat să "lucreze" în echipă.

100 de grozavi au trait în 7 zile experiențe inedite, s-au distrat şi au legat prietenii, iar noi suntem bucuroși că am reușit și în acest an să le facem vacanță frumoasă și să le arătăm o lume întreagă de posibilități.  Responsabili cu distracția au fost 4 voluntari magnifici, veniți de departe, tocmai din Franța și le mulțumim pentru voia bună.

Taberele Inimă de Copil au fost organizate între 1 iulie - 31 iulie și 26 august- 1 septembrie, în șase serii, și au fost gratuite pentru copii.

Proiectul nu se poate derula an de an, fără sprijinul comunitătii, al companiilor, donatorilor și voluntarilor care înțeleg importanța unui astfel de gest.

Mulțumim tuturor celor care au înțeles să sprijine copiii din Fundatia Inima de Copil să-şi împlinească visul de a merge în tabăra! Elenor- Daniel Duda, Marcant – Dumitru Enache, Asociația Mâcon Galati din Franța-Pierre Bagne, Heart of a Child UK, Isabela și Cezar Amariei! Ați fost grozavi!

Mulțumirile noastre speciale se îndreaptă către domnul Corneliu Bercariu- Centrul de Echitație Caballus- care an de an ne primește în acel loc de poveste.

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.