Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

2% face diferența în viața copiilor săraci!

Anul trecut am strâns împreună aproape 100 000 de lei din 2%.

Alexandru este unul dintre copiii care au continuat școala datorită ȚIE. Pentru că ai semnat formularul 2% pentru noi, ai susținut educația a 25 de copii ca el, beneficiari ai Centrului de Zi din Galați, ne-ai permis sa le oferim o masă nutritivă și să-i ghidăm în drumul lor spre devenire. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil dacă nu aveam lângă noi oameni ca tine.

Sperăm să ne acorzi încrederea ta în continuare și să direcționezi 2% din impozit către Fundația Inimă de Copil. Te rugăm să completezi și anul acesta formularul 230 pentru noi și să dai mai departe informația prietenilor și colegilor tăi. Îl poți depune direct la ANAF-ul de care aparții sau îl poți trimite scanat la adresa: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. . Vom încerca să îți fim de folos în orice problemă întâmpinată și îți suntem recunoscători încă de pe acum.
În numele sutelor de copii din proiectele fundației, îți mulțumim!

SUNTEM PARTE DIN URMATOARELE FEDERATII:

sigla FONPC 

sigla volum

 

    sigla fonss 

 sigla eurochild    sigla ECCL 

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.