Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

A+ A A-

Te vrem în echipa noastră!

Căutăm ASISTENT FINANCIAR-CONTABIL, pentru Galați, care să ne dea liniștea necesară că partea financiară a organizației este sub control!

Dacă vrei să faci exact ce iți place (să te joci în excel, contabilitate primară) și știi că ești bun/a la asta, noi îți oferim o viziune nobilă în care sperăm să te regasești, precum și o cultură organizațională deosebită.

Iată un rezumat al responsabilităților tale principale: 
- Evidența contabilă românească, 
- Efectuare plăți, 
- Deconturi,
- Întocmire registru casă,
- Salarii, 
- Monitorizare cash-flow, 
- Întocmire balanța lunară și bilanț anual, 
- Inventariere patrimoniu, 
- Arhivare documente contabile

Ce oferim?
Ocazia de a munci cu plăcere pentru un țel nobil: a crea o lume mai bună pentru copii, Investim in creșterea și dezvoltarea ta, astfel încât sa devii cel mai bun, Atmosfera de lucru plăcută.

Cerințe:
- studii superioare de specialitate în domeniul economic,
- excelente cunoștinte de operare pe calculator și nivel avansat excel, ușurința în a lucra cu bugete,
- bun organizator și planificator; 
- preferabil experiența de lucru pe poziții similare de minim un an.

Competențe personale necesare:
- seriozitate,responsabilitate, integritate profesională, adaptabilitate, atitudine pozitivă, capacitate bună de comunicare;

Pentru a aplica la acest job trimite CV-ul în format european la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.   până la data de 31.10.2017, și scrie-ne și răspunsul tău la urmatoarea întrebare: De ce crezi că ești potrivit pentru acest loc de muncă?

SUNTEM PARTE DIN URMATOARELE FEDERATII:

sigla FONPC 

sigla volum

 

    sigla fonss 

 sigla eurochild    sigla ECCL 

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.