Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

A+ A A-

Ziua Portilor Deschise 2016

Fundatia „Inima de Copil” a organizat vineri, 22 aprilie, intre orele 10:30-12:30, Ziua Portilor Dechise in cadrul Centrului de zi „Teodora” din Galati si Centrului de consiliere si sprijin pentru copii si familii in dificultate din comuna Pechea.

La acest eveniment am invitat si am asteptat pe toti cei care au droit sa ne cunoasca mai bine la noi „acasa”. Astfel, ne-am bucurat sa avem alaturi prieteni mai vechi dar si oameni din comunitate care ne-au pasit pentru prima oara pragul dornici sa se implice in activitatile organizate si sa afle mai multe despre programele pe care le desfasuram. Cu aceasta ocazie am plantat impreuna, alaturi de copiii nostri flori in gardinile centrelor marcand in acest mod si Ziua Pamantului sarbatorita international in aceasi zi.

Multumim tuturor celor implicati in desfasurarea evenimentului in special Florariei Passiflora, Cartel ALFA si Elenei Mocanasu pentru fotografii!

Daca vrei si tu sa afli mai multe despre noi contacteaza-ne!

 

SUNTEM PARTE DIN URMATOARELE FEDERATII:

sigla FONPC 

sigla volum

 

    sigla fonss 

 sigla eurochild    sigla ECCL 

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.