Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Cum ne-am petrecut vacanta de vara?

Mai sunt doar cateva zile pana la inceperea scolii si ne pare ca vacanta de vara a zburat fara sa ne dam seama. Si atunci ne-am intrebat: ce am facut de a trecut intr-o clipita? Iata, pe scurt si in imagini ce merita citite, retrospectiv activitatile copiilor.


Anul acesta, vacanta de vara a inceput cu taberele organizate la mare, in Eforie Sud, unde au ajuns 115 copii, cei mai multi din judetul Galati, dar si cativa din Vrancea si Tulcea. Taberele sunt organizate pentru copii in risc de abandon scolar provenind din familii in dificultate, copii cu dizabilitati si copii cu rezultate scolare deosebite din programul „Un sat, un copil!”, toti fiind copii sustinuti in programele noastre anuale. Iar daca mult asteptata vacanta a inceput cu veselie la mare, ne-am gandit ca ar fi potrivit sa o incheiem la munte, in comuna Naruja, judetul Vrancea, cu o serie de 15 copii bursieri. Dar taberele nu s-au oprit aici. Tot vara aceasta, 4 copii din programele noastre au participat la tabara de astronomie organizata de Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, in muntii Macinului, comuna Luncavita.

In continuarea activitatilor de vacanta, urmare propunerilor celor mici, s-au mai derulat ateliere de confectionat bratari din elastice viu colorate, ateliere de prajiturit si decorat briose impreuna cu prieteni dragi si dulci de la cofetaria Dulce by Paula precum si ateliere de scriere in care cei mici au invatat sa isi structureze gandurile si sa le transpuna sub forma unei scrisori. Atelierul de impletituri adresat fetelor de la Centrul de zi Teodora din Galati a pregatit tinerele domnisoare pentru a-si aranja parul intr-un mod cat mai original.
Interesante si impresionante au fost si vizitele in fabrica de confectii Cozamin SRL, in studiourile Digi 24 cat si in sediul radioului Pro FM.
Veselie mare a fost si la Centrul de recuperare si reabilitare pentru copii cu dizabilitati din Galati si la Centrul Mihaela din Liesti unde au avut loc activitati special organizate pentru copiii cu dizabilitati. Cele mai apreciate au fost aniversarile beneficiarilor organizate pentru sarbatoritii fiecarei luni.


Astfel, nostalgici dupa vacanta dar si nerabdatori pentru inceperea noului an scolar va invitam sa ne fiti alaturi in misiunea noastra, aceea de a schimba in bine viitorul copiilor, de a ajuta si a da speranta copiilor si tinerilor in dificultate, familiilor lor, prin cresterea calitatii vietii lor si sustinandu-le integrarea in societate.

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.