Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Amintiri de neuitat din „cea mai frumoasa vacanta”

De curand am incheiat programul de tabere desfasurat anual in vacanta de vara, acesta fiind unul dintre cele mai speciale programe ale Fundatiei Inima de Copil. Programul functioneaza de 14 ani iar anul acesta au participat 115 copii, cei mai multi din judetul Galati, dar si cativa din Vrancea si Tulcea. Taberele sunt organizate pentru copii in risc de abandon scolar provenind din familii cu multe si dificile probleme materiale, copii cu dizabilitati si copii cu rezultate scolare deosebite din programul „Un sat, un copil! ”, toti fiind dintre copiii sustinuti in programele noastre anuale.

„Faceti minuni, nu indrazneam sa cred ca voi ajunge la mare! ” Andreea, 14 ani

 

„Anul trecut am vazut pentru pentru prima oara marea, m-am jucat in nisip si am cules scoici. Nici nu va imaginati cat ma bucur ca am reusit sa merg si anul acesta. Am invatat cat am putut de bine ... Nu am mai iesit din sat pana atunci pentru ca parintii mei nu au posibilitati. ” Alina, 10 ani
„Mi-a placut culoarea cerului la mare. Am auzit alti copii mai mari care povesteau cum e vara la mare si imi doream si eu sa merg. Acum 2 ani am invatat sa inot si sa construiesc castele de nisip. Nu am sa uit niciodata valurile si sunetul lor ... ” Matei, 12 ani
„La finalul zilelor de tabara care au fost pline de bucurie si joaca, cel mai mult mi-a placut ca dormeam intr-un pat ... moale, alaturi de sora mea. ” Eliza, 11 ani
„Nu imi venea sa cred ca eu singur mi-am facut un caleidoscop. ”Andrei, 14 ani

 

Privind in urma, la peste cele 45 de zile de tabara, fiecare dintre noi, personalul care a fost alaturi de copiii sau a ajutat la organizarea taberei, ne bucuram si noi ca niste copii de indeplinirea viselor lor, ca am dat aripi altor vise, pentru ca am oferit incredere si siguranta.... E greu sa descrii in cuvinte emotia fiecarui copil care a vazut pentru prima data marea, care nu vroia sa mai plece de pe plaja vrajit fiind de culoarea marii si a cerului, de sunetul apei si de zborul pescarusilor. E greu sa descrii ce a simtit fiecare dintre cei care au mers pentru prima data cu trenul ...  Si cum ai putea sa redai prima intalnire cu delfinii sau descrie magia construirii unui caleidoscop ?

Misiunea noastra, aceea de a ajuta si a da speranta copiilor si tinerilor in dificultate, familiilor lor, prin cresterea calitatii vietii lor si sustinandu-le integrarea in societate, am simtit-o implinita prin experientele oferite copiilor care s-au bucurat de tabere, aducand schimbarea in vietile tuturor celor implicati cat si dorinta de a depasi conditia in care se afla. Implicarea si daruirea totala a tuturor membrilor echipei Fundatiei Inima de Copil si a voluntarilor creaza un mediu sigur in care fiecare pas a fost calauzit oferind bucurie, incredere si ocrotire.
„Acum imi doresc ca si la anul sa se intample aceasta magie, sa revin in tabara si sa poata merge fratele meu sa vada ce am vazut eu aici ”... ne-a spus cu ochii in lacrimi unul dintre copii.

„Eu credeam ca doar in povestile din carti exista asa ceva.... ” Mirela, 9 ani

Imaginati-va cat de putin costa fericirea? Haideti sa construim impreuna amintiri frumoase, vise si un viitor mai bun copiilor din Romania!

Acest program nu ar fi fost posibil fara sustinearea donatorilor, sponsorilor, persoanelor ce au dorit sa pastreze anonimatul si voluntarilor nostri, oameni speciali carora le multumim pentru toate visele implinite. Editia de anul acesta a fost una extraordinara, in care toti copiii au mers la Delfinariu, AquaMagic Mamaia si AquaPark Eforie Nord iar seria copiilor bursieri a avut si un invitat surpriza, pe doamna Veronica Soare, cu care acestia si-au facut propriile caleidoscoape.
Multumim Damen Shipyard Galati, Alewijnse Marine Galati, Marcant SRL, Atlas Management Trade ATL SRL si Primaria Municipiului Galati pentru sprijinul acordat.

La final, va adresam invitatia de a ne scrie si a ne impartasi visele voastre dragi din copilarie, implinite astazi, cat si despre schimbarea pe care puteti sa o aduceti in viata copiilor nostri.

Doar impreuna putem reusi!

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.