Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

A+ A A-

Cea mai dulce zi

Copiii de la Centrul de Zi „Teodora” al Fundatiei Inima de Copil au primit cea mai frumoasă, mai atractiva si mai dulce lectie din cate au avut parte pana acum. Pentru cateva ore minunate s-au transformat în… artisti cofetari. Imaginati-va: una e sa te infrupti dintr-o prajitura delicioasă, care, în plus, mai este si sanatoasa - adica fara chimicale si tot soiul de E-uri - si cu totul altceva este sa-ti fauresti propriul desert special din care, apoi, sa te rasfeti dupa pofta inimii. Totul s-a întamplat datorita doamnei Paula Lepadatu si a minunatei Dulce by Paula.

Insotita de cateva ajutoare de nadejde, Paula Lepadatu a descins la Centrul de Zi „Teodora” cu tot arsenalul unui laborator magic de dulciuri: briose proaspete si atat de fragede ca ti se topeau în gura, frisca naturala, pasta de zahar dulce si tot felul de forme si decoratiuni dulci si spectaculoase.

Cu migala, copiii nostri au impodobit briosele cu frisca apoi au inceput spectacolul! In manutele indemanatice ale copiilor, pasta de zahar (de fapt o impletire de miere, zahar vanilat, glucoza si un strop de ulei de cocos) a luat cele mai diverse forme: floricele mari si mici – ba chiar margarete si trandafirasi, fluturi, frunze, stelute, iepurasi, caluti de mare, inimioare… un intreg univers al bucuriei! Pentru ca, daca nu stiati, va spunem noi: pasta de zahar are toate calitatile plastelinei, insa miroase si are un gust minunat, de-ti vine mereu sa musti din ea!
Briosele personalizate n-au rezistat … decat pentru o poza! Apoi au devenit o dulce si minunata amintire pentru niste copii care n-au ocazia prea des … ori poate chiar deloc sa „prajitureasca” alaturi de mamicile lor.   
Dar distractia nu s-a terminat! Sub indrumarea Paulei Lepadatu si a ajutoarelor ei de nadejde, copiii de la Centrul de Zi „Teodora” au invatat cum sa-si modeleze, cu migala, din aceeasi aromata si delicioasa pasta de zahar,  cea mai apetisanta acadea! Pe care, evident, au personalizat-o, iar dupa o binemeritata fotografie, au savurat-o cu pofta.
Multumim Paula Lepadatu! Multumim din Inima de Copil Dulce by Paula pentru bucuria adusa copiilor! Dorinta lor, dar si a noastra a fost ca aceasta zi sa nu se mai termine. Si abia asteptam urmatoarea experienta!
Noi toti putem face ca fiecare zi sa fie o sarbatoare a copilariei si sa le oferim zilnic o bucurie copiilor pentru a-i invata sa traiasca cu dragoste. Astazi le-am oferit lectia dulce de la Dulce ...si nu ne vom opri aici... Paula Lepadatu

 

SUNTEM PARTE DIN URMATOARELE FEDERATII:

sigla FONPC 

sigla volum

 

    sigla fonss 

 sigla eurochild    sigla ECCL 

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.