Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Povestea micului bursier

Gabriel C. este un pusti simpatic in clasa a II-a la Scoala nr. 22 din Galati. Mama si tatal sunt despartiti, iar dupa divort tatal nu s-a mai interesat de Gabriel. Mama lucreaza ca paznic si din salariul ei de 600 lei net se intretin amandoi lunar. Platesc chirie pentru un apartament foarte mic in apropiere de scoala. Dupa ce isi achita chiria si intretinerea nu le mai ramane mare lucru.
Din toamna anului trecut, Gabriel este unul dintre copiii pe care ii sustinem acolo zilnic prin programul de Scoala dupa Scoala, 4 ore, dupa finalizarea orelor de curs. Are in acest fel sprijin la teme prin personalul angajat de noi, rechizite oricand are nevoie si extraordinar de important, o masa calda, buna si consistenta zilnic.

Nu doar ca Gabriel a fost extrem de bucuros si recunoscator pentru toate rechizitele si ghiozdanul pe care le-a primit la inceput de an scolar, in cadrul campaniei Vreau si eu sa merg la scoala!, dar a aflat de la ceilalti copii, oarecum sceptic la inceput si neincrezator, ca acolo, la grupa de Scoala dupa Scoala, vine in fiecare an si Mos Craciun!

Pentru noi importanta imensa a ajutorului pe care il dam este completata de bucuria mamei ca baietelul ei are asigurata o masa calda si buna cat si indrumare atunci cand ea nu o poate oferi.
Gabriel este unul dintre cei peste 90 de copii pe care ii sustinem zilnic prin programe Scoala dupa Scoala in 4 locatii din judet. Costul aproximativ lunar este de 350 de lei/copil pentru a preveni abandonul scolar si cel familial, comparativ cu aproape 4.000 lei/luna/copil banii cheltuiti de stat pentru a ingriji un copil intr-o institutie.
Beneficiile si viitorul lui sunt total diferite! Iar in acest sens le multumim donatorilor si sponsorilor care inteleg necesitatea si impactul programelor noastre.

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.