Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

2% ne ajuta!

Multumim tuturor celor care au directionat 2% catre Fundatia Inima de Copil!
Stii cat de multe se pot face cu 2% din impozitul tau pe venit?
Directionarea ta sustine copiii nostri sa invete, sa isi termine studiile, sa devina apoi utili societatii in care traiesc. Putem, astfel, sa continuam sa oferim suportul atat de necesar si celor mai putin norocosi. Activitatile desfasurate de noi isi propun reducerea riscului de abandon scolar in cazul copiilor ce provin din familii defavorizate si o mai buna integrare si recuperare in cazul copiilor cu dizabilitati. Pe scurt, sprijinim copiii pentru care accesul la educatie, recuperare si integrare  este dificil sau de multe ori imposibil!  Viitorul nostru depinde si de ei!  

In anii trecuti doar 23% din persoanele care ar fi putut directiona 2% pentru a sustine o cauza din comunitate au facut acest lucru.  Este foarte putin. Dar, chiar si asa, sumele stranse au reusit sa faca vizibile schimbarile in bine, rezolvand probleme ale comunitatii.
Campania de directionare a 2% din impozitul pe venit de anul trecut a fost una de succes pentru Fundatia Inima de Copil si beneficiarii sai, astfel incat peste 1.200 de persoane au directionat 2% pentru cauzele noastre. Iar rezultatele de anul trecut nu au facut decat sa ne motiveze in 2015 pentru a atrage si mai multi donatori pentru asigurarea continuarii desfasurarii programelor in sprijinul beneficiarilor nostri: copii defavorizati, copii si tineri cu dizabilitati.
Avand comunitatea galateana alturi si nu numai, in 2014, am reusit sa strangem o parte din fonduri ce au fost distribuite catre Centrele de Zi din Galati, Pechea, Tecuci si catre programele destinate copiilor cu dizabilitati desfasurate in Galati si Liesti.
De asemenea, in desfasurarea campaniei de 2% din 2015 am avut alaturi si parteneri media care s-au alaturat cauzei noastre:  Vox TV, Express TV, Viata Libera  sprijinind campania.
Va multumim tuturor pentru implicare!

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.