Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Povestea unei biciclete

Va mai amintiti de Maria?
Va spuneam acum ceva timp de o intamplare mai putin fericita: bunicului Mariei, fetita din programul Scoala dupa Scoala de la Tecuci, ii fusese furata bicicleta cu care ea si fratii sai erau transportati la scoala si gradinita. O perioada le-a fost dificil sa parcurga distanta pe jos pentru a urma orele de curs ... pana cand datorita Clubului de Ciclism Galati bunicul, Maria cat si familia ei se bucura de o bicileta ce le-a fost oferita chiar dupa sarbatorile de Paste. Cei mici au si botezat-o. Ghiciti  cum au numit-o ? Salvarea? De ce? Pentru ca scoala e cea care ne deschide usi, dupa cum ne spune chiar Maria.

Aceasta bucurie imensa a fost posibila datorita unor oameni minunati care au hotarat sa se mobilizeze imediat ce au aflat povestea Mariei strangand suma de bani necesara achizitionarii unei biciclete noi si a unui sistem antifurt care sa poata permite transportul celor mici catre scoala la care doresc  atat de mult sa ajunga.

Ce este scoala?
.... este un loc magic, in care imi doresc sa ajung 7 zile pe saptamana. Iar cand vine vacanta ma bucur vreo 2 zile dupa care revin cu drag ori decate ori se organizeaza activitati suplimentare.  Cred ca asa simteati si dumneavoastra cind erati mici, nu?

Ne bucura initiativa grupului ciclistilor galateni si ne incanta bucuria pe care au trait-o daruind.

Pentru noi a fost o placere sa facem o familie fericita, si sa va fim alaturi! Ne bucuram sa stim ca nepoteii pot ajunge in continuare la scoala! Intalnirea cu bunicul, bunica si nepotii a fost una emotionanta. M-a impresionat sa vad ca, desi traiesc intr-o casuta modesta iar bunica avea ceva probleme de sanatate, copii erau ingrijiti si se aveau unul pe altul. Putin rusinosi, s-au strigat unul pe altul pentru a aparea in poza. Cu chiu cu vai doar 3 din cei 5 fratiori s-au incumetat sa se pozitioneze in fata camerei foto. Bunicul, coplesit de emotii, a tinut sa ne multumeasca si sa ne promita ca va avea mare grija de bicicleta pentru ca stie cat de greu ii este fara ea. Am vazut ca cei mici sunt ascultatori si invata bine. Pentru asta i-am felicitat si le-am urat sa continuie sa invete si sa-si ajute bunicii!
A fost o intalnire scurta, emotionanta dar ceea ce conteaza cel mai mult este ca si-a atins scopul. A fost o actiune din care toti avem de invatat. O emotie ce trebuie incercata. Cand daruiesti primesti inzecit. Doresc tuturor sa simta ceea ce am simtit noi
. Gabriel Bogdan Moraru, Clubul de Ciclism Galati

Multumim Clubului de Ciclism Galati pentru mobilizarea rapida si pentru bucuria adusa Mariei si familiei sale

Recunostinta este cea care deschide calea pentru starile de bine pe care ni le dorim cu totii: empatie, bucurie, implinire, pace.
Bucurati-va daruind!

 

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.