Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

2 liceeni si campania lor de fundraising

Cand pui suflet in ceea ce faci asiguri finaluri fericite, resursele implicate conteaza mai putin iar motivatia face diferenta. Va prezentam o poveste in cateva cuvinte care spune multe ...

Pentru cei mai multi dintre noi povestile incep cu a fost odata ca niciodata ... Aceasta poveste incepe insa cu Exista... Exista 2 doi tineri motivati care si-au propus sa faca fapte bune indiferent de conceptiile celor din jurul lor si astfel a inceput provocarea: Cate fonduri se pot strange pana la sfarsitul zilei ?
Eroii nostri, Ciprian si George, 2 liceeni, din Braila,  au vrut sa vada unde poate duce un capital de inceput de ... doar 2 lei, in cadrul unei campanii de strangere de fonduri mai neobisnuita. Astfel s-au gandit sa mearga in Bucuresti. Au ajuns la 11:00, au ales zona Garii si Crangasi. Au cumparat 2 mere pe care le-au vandut ulterior cu 2 lei, apoi, fondul l-au reinvestit in portocale si bomboane.
O perioada au fost multumiti, insa, a existat si un moment in care dezamagiti de lipsa oamenilor de timp, de ragaz pentru a le ascula intentiile s-au gandit sa isi uneasca fortele  si sa lucreze impreuna. Locatia urmatoare a fost Cismigiu. Investitia de 8 lei a facut ca in 2 ore sa conduca la 80 lei. Au urmat mandarinele de la Romexpo, iar ultima incercare a fost la Baneasa Shopping City unde au vandut 2 salate de fructe cu 60 lei (investitie 8 lei).
La sfarsitul zilei oamenii au inteles cauza lor, tranzactiile eroilor nostri reprezentau gesturi care sa aduca zambete si speranta in sufletele unor copii incercati mult prea devreme de greutatile vietii si pentru care accesul la educatie este de multe ori imposibil.
Acum, ca in orice poveste trebuie sa existe si o zana buna sau o ursitoare ... in cazul nostru aceasta se numeste Zoia Zarnescu care i-a ghidat catre Fundatia Inima de Copil: un loc in care visele copiilor sunt sprijinite, un loc in care vietile unor copii ce se confrunta cu dificultati mult prea mari pentru umerii lor sunt schimbate in bine.  
Rezultate: campania a strans 173 lei in cateva ore iar 20 de copiii din cadrul Centrului de Zi de la Pechea au primit gustari reprezentate de fructe pentru 3 zile.

Ciprian si George au schimbat conceptii iar asta nu se poate contoriza decat cu Incredere pe termen lung.
Concluzie: societea incepe sa se schimbe, exista din ce in ce mai multii eroi printre noi si avem incredere ca schimbarile devin din ce in ce mai vizibile. Ne bucura entuziasmul, increderea si dorinta celor din jur pentru a privi catre cei in nevoie, iar asta ne da speranta ca problemele sociale isi vor gasi mult mai repede si mai usor rezolvare in viitor.

Daca aceasta poveste te-a inspirat, te rugam sa pastrezi aceasta inspiratie in sufletul tau cat mai mult timp! Si apoi sa o lasi sa actioneze...

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.