Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Sa fie primavara in tot si-n toate!

Anul acesta nu am stiut sigur cand vine vremea frumoasa dar am vrut sa ne asiguram ca primavara va ajunge in tot si in toate prin ceea ce facem si daruim. Activitatile frumoase si emotionante ale copiilor nostri au trimis raze de suflet in multe inimi si locuri vestind nu doar luna femeii cat si un nou inceput.

Astfel, copiii de la Centrul de Zi Teodora au pregatit ghivece cu flori pentru a fi daruite doamnelor ce sprijina activitatile noastre.

Centrul de zi pentru copiii cu dizabilitati din Liesti a organizat un eveniment la care au participat: soarele, ghiocei, albinute, greieri, gargarite si bineinteles, Zana Primavara. Momentele emotionante au adus incantare si bucurie maxima in randul copiilor cat si mare mandrie in sufletul mamicilor prezente.

La Tecuci, copiii din programul "Scoala dupa Scoala" au sarbatorit mamicile asa cum au stiut ei mai bine ... le-au cantat si le-au incantat cu o sceneta plina cu personaje din povestile copilariei.

Iar la centrul de zi din Galati si din Pechea cei mici au ales sa ofere in dar poezii si martisoare muzicale.

Fie ca primavara sa va fie in suflet mereu!

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.