Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Avertizare meteo: Ninsoare de peste 750 cadouri!

In fiecare an, fiecare copil isi imagineaza Craciunul visand la bucuria de a primi un cadou. Si orice copil, chiar si dintr-o familie care nu si-ar permite sa cumpere cadouri, viseaza acelasi lucru. Doar ca bucuria lor depinde de noi, cei din jur ... Fericirea acestor copii cand primesc un dar este fara margini iar gesturi mici si discrete au transformat viata lor si a familiilor din care provin.

Anul acesta, alaturi de colaboratori si sponsori ai organizatiei, angajatii BRD Groupe Societe Generale si colaboratorii lor, membrii MasaRotunda13 Galati, angajati ai Santierului Naval Damen Galati si conducerea Santierului Damen, Biserica Cuvioasa Parascheva, Biserica Emanuel Galati, Primaria Municipiului Galati, Wind River Systems Romania SRL, Andirivac SRL, Asociatia Macon Galati, oameni cu suflet si romani plecati din tara, am reusit sa bucuram peste 750 de copii din Galati, Tecuci, Pechea, Frumusita, Liesti, Cudalbi si alte peste 30 de sate din judetele Galati, Tulcea, Vaslui si Mehedinti.
Multumim tuturor celor ce si-au asumat rolul de Mos Craciun si dorim ca bunatatea si daruirea sa li se reintoarca ca si bucurie si multumire in suflete.


“Dumnezeu a ordonat lucrurile astfel incat atunci cand daruiesti sa te imbogatesti. Recomand sa fim Mos Craciun in fiecare zi nu doar in decembrie, prin gesturi simple dar atat de valoroase pentru acesti copii.” - Mos Craciun Anonim

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.