Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Datorita voua

Joi, 13 noiembrie 2014, a avut loc la Bucuresti cea de-a XI-a editie a Galei „Oameni pentru oameni” organizata de Asociatia pentru Relatii Comunitare in parteneriat cu Camera Americana de Comert. Anul acesta au fost un numar record de nominalizati, 145, la diverse categorii.

La categoria „Cel mai implicat director executiv in activitatea de atragere de fonduri a unui ONG” au fost formulate mai multe nominalizari printre care directorii Habitat for Humanities Romania si WWF Romania. Insa premiul a fost acordat doamnei Anna Cristina Burtea, Directorul Executiv al Fundatia Inima de Copil, pentru strângerea a peste 1 milion de lei pentru a asigura continuitatea programelor sociale derulate de organizatie in judet.

Criterile de acordare a distinctiei au fost: constanta implicarii persoanei nominalizate în strângerea de fonduri, initiativa de a mobiliza si alte persoane si resurse, existenta unei strategii de atragere de fonduri si a unei tinte clare, bugetarea realista a activitatilor, existenta instrumentelor de monitorizare a activitatii de fundraising.

„Acest premiu inseamna foarte mult, pentru ca au fost multe persoane nominalizate, din organizatii destul de cunoscute si mari. Voua vi se datoreaza premiul! Multumesc tuturor prietenilor nostri care au directionat catre noi cei 2%, donatorilor nostri constanti din Marea Britanie, multumesc firmelor BRD Groupe Societe Generale, Alewijnse Marine Galati, dar si tuturor companiilor locale care au folosit cei 20% din impozitul pe profit pentru a ne sprijini activitatea. Multumim si autoritatilor care au inteles importanta programelor noastre.
Este remarcabil modul in care am reusit in 2013 si 2014 sa gasim sursele de finantare pentru toate proiectele noastre. Le multumim celor care au inteles din ce in ce mai mult misiunea Inima de Copil, voua, tuturor, celor care faceti posibil ca noi sa continuam sa schimbam vietile copiilor!
A fost un efort constant si nu unul usor. Datorita banilor stransi reusim sa sustinem programele din judet pentru mai mult de 350 de copii din familii  in dificultate si copii cu dizabilitati. Nu este importanta doar suma stransa ci si modul in care este folosita si cat de eficient, iar pentru aceasta suntem mandri pentru recunoasterea pe care ne-o da acest premiu.
Va fi mult mai mult decat o placere ... o bucurie ca voi sa fiti in continuare alaturi de noi, sustinandu-ne pentru a crea punti intre oameni, intre cei ce ajuta si cei care au nevoie de ajutor, schimband vieti.’
’, Anna Cristina Burtea, Director Executiv Fundatia Inima de Copil.

Gala ”Oameni pentru Oameni” este organizata de Asociatia pentru Relatii Comunitare in parteneriat cu Camera de Comert Americana in România. Gala este evenimentul care recunoaste si premiaza implicarea in comunitate prin alocarea tuturor tipurilor de resurse pe care le pun la dispozitie companii, organizatii non-profit, voluntari sau donatori individuali. Gala Oameni pentru Oameni a fost organizata pentru prima data in anul 2003. In cei 11 ani de existenta, au fost nominalizate peste 1.000 de persoane, organizatii si institutii, iar suma totala a donatiilor a crescut de la 4 milioane de euro in 2003, la 14,8 milioane in 2014. 

* In fotografie Anna Burtea, Director executiv Fundatia Inima de Copil impreuna cu Dragos Neacsu CEO ERSTE Asset Management 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.