Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Sansa la educatie


150 de copii din medii defavorizate au primit ghiozane si rechizite scolare


 „Acum, si eu si fratii mei putem merge cu totii la scoala. Aveam un singur ghiozdan vechi pe care il imparteam, il luam pe rând, eu lunea si martea, iar ei zilele urmatoare”, spune Andrei*, în varsta de 10 ani.

Andrei este unul dintre cei 150 de copii din municipiul Galati, din orasul Tecuci, din comunele Pechea, Liesti, Costache Negri, Frumusita, Grivita, Tepu, Sendreni, Barcea, si copii din judetul Vaslui, care au primit ghiozdane si rechizite necesare pentru noul an scolar, in urma campaniei “Vreau si eu sa merg la scoala!”, desfasurata de Fundatia Inima de Copil in perioada 25 august-30 septembrie 2014. Bucuria celor 150 de copii care au primit o noua sansa la educatie, dar si a familiilor lor, a fost imensa. 

„Ca sa nu abandoneze scoala copiii din medii defavorizate socio-economic din judetul Galati au nevoie de ajutorul nostru. Impreuna cu dumneavoastra, Donatorii nostri de Valoare, am reusit sa ajutam 150 de copii ca la inceput de an scolar sa fie elevi ca toti ceilalti. Toti copiii au dreptul la educatie iar pentru acest lucru depunem toate eforturile necesare”, Amalia Chirica, PR.

Campania „Vreau si eu sa merg la scoala!”, care si-a propus imbunatatirea accesului la educatie pentru copii care provin din medii defavorizate socio-economic, cu risc crescut de a nu fi scolarizati, si care se afla in programele desfasurate de Fundatia Inima de Copil, a ajuns la final! Efectele ei vor continua, insa, pe parcursul intregului an scolar. Elevii si-au luat angajamente si fata de donatorii lor ca vor inregistra progrese la scoala. Mai mult, binefacatorii care au ales sa-si lase datele de contact la momentul donatiei vor fi informati despre evolutia scolara a celor care au beneficiat de darurile lor minunate.
Celor peste 90 de donatii facute de persoane fizice le-am adaugat sustinerea primita din partea BRD Societe Generale, firmei GlaxoSmithKline & Europharm, Chilli Ideas si Primariei Galati care au umplut si ele ghiozdanelele cu rechizite si toate cele necesare unui copil la scoala. 
Pentru prevenirea abandonului scolar si pentru suportul oferit ca acesti copii sa devina oameni mari, Fundatia Inima de Copil le multumeste donatorilor si sustinatorilor sai si ii invita sa-i fie alaturi, si pe viitor, intr-un efort comun.

 

*Pentru a proteja confidentialitatea si intimitatea copilului, numele pe care l-am ales nu este cel real.

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.