Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

"Vreau si eu sa merg la scoala!"

Suntem foarte aproape de inceputul unui nou an scolar. Exista copii a caror soarta este in mainile tuturor...  
Pentru ca educatia este cel mai de pret dar pe care il putem oferi copiilor, va invitam sa va alaturati campaniei “Vreau si eu sa merg la scoala!”, desfasurata in perioada 25 august - 30 septembrie.

Campania isi doreste colectarea de ghiozdane, rechizite scolare sau orice suma echivalenta acestora, pentru sustinerea inceputului de an scolar al copiilor pe care Fundatia ii are in grija in acest moment. Aceasta actiune este parte a programelor noastre de reducere a riscului de abandon scolar a copiilor din familii defavorizate. Pentru aceste familii suma de 150 lei, echivalenta achizitionarii rechizitelor necesare frecventarii orelor de curs pe durata anului scolar, reprezinta un efort considerabil. 

E greu sa crezi ca un copil isi va gasi singur drumul. Toti vrem sa oferim copiilor nostri cele mai bune oportunitati de dezvoltare dar, impreuna, ii putem ajuta si pe cei mai putin norocosi.

Alege sa te implici. Alege sa donezi un ghiozdan echipat, rechizite sau suma echivalenta acestora pentru a oferi acces la educatie unui copil. Alege sa impiedici abandonul scolar si sa schimbi in bine viitorul unui copil.

”Cand invat simt ca sunt libera, ca am aripi.” Elena, 9 ani

Haideti sa sustinem impreuna visele acestor copii si sa ii ajutam sa devina oameni mari.” Amalia Chirica, PR Fundraiser 
Prin campania “Vreau si eu sa merg la scoala!” ne propunem sa atragem atentia asupra copiilor ce isi doresc sa mearga la scoala dar situatiile in care familiile lor se gasesc ii impiedica sa se bucure pe deplin de dreptul lor la educatie.
Pentru prevenirea abandonului scolar si pentru ca acesti copii sa ajunga "oameni mari", va invitam sa ne fiti alaturi intr-un efort comun.

Va invitam ca alaturi de ghiozdanul sau de rechizitele donate sa atasati si un mesaj sau o scrisoare pentru copilul ce va beneficia de aceste daruri minunate. Daca lasati si datele dumneavoastra de contact veti putea fi informati despre evolutia si situatia copilului ajutat.

Donatiile se colecteaza la sediul Fundatiei Inima de Copil, Micro 20, str. Furnalistilor, nr. 24, de luni pana joi, intre orele 09:00-17:00, sau in contul RO98RNCB0141032886400001. Pentru mai multe informatii sunati la 0236-312 199, e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

 

SUNTEM PARTE DIN URMATOARELE FEDERATII:

sigla FONPC 

sigla volum

 

    sigla fonss 

 sigla eurochild    sigla ECCL 

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.