Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Zambete in vacanta

Inima de Copil continua si anul acesta programul de tabere dedicat copiilor in risc de abandon scolar, provenind din medii socio-economice dificile. Vara aceasta taberele s-au desfasurat in perioada iulie - august pentru un numar de 77 de copii din Galati, Pechea, Tecuci, Liesti si Frumusita veniti in 5 serii diferite.

Micutii au  avut parte de cate 7 zile pline de soare si veselie petrecute pe litoralul Marii Negre, la Eforie Sud, in care au beneficiat de experiente sociale noi, de activitati recreative, activitati de dezvoltare personala, competitii sportive, activitati de lectura, cercuri de pictura si lucru manual, intalniri de grup in care s-au dezbatut teme de interes comun.

Taberele se organizeaza de peste 12 ani si includ jocuri si activitati ce au ca obiectiv integrarea copiilor si crearea unui mediu sigur in care acestia sa se poata dezvolta si bucura de clipele frumoase ale copilariei.
Copiii nostri s-au bucurat de revederea marii sau de vederea acesteia pentru prima data. Si doar ca un exemplu, Adina zambeste cu tot sufletul pentru ca dorinta ei de a vedea marea s-a indeplinit. Zilele petrecute pe plaja, la care unii dintre copiii au visat tot anul, incepeau cu voie buna, balaceala  si se sfarseau cu lansari de lampioane. Tuturor copiilor si chiar noua, adultilor insotitori, recunoastem ca ne-a fost foarte greu sa ne despartim de masinutele cu care am organizat cele mai amuzante curse ... Iar concursul de castele si figurine in nisip ne-a adus un plus de notorietate. Astfel crocodilul Rilu a fost cel mai apreciat si fotografiat personaj esuat la malul Marii Negre.

Multumim companiilor Alewijnse Marine Galati, BRD Societe Generale, DB Schenker, Heart of a Child UK, METRO Cash&Carry Galati cat si donatorilor persoane fizice pentru sprijinul si generozitatea oferita.
Ii multumim in mod deosebit domnului Pieter Smit, Manager Alewijnse Marine Galati, care a acordat si anul acesta un sprijin logistic important pentru desfasurarea taberei  la mare si drept rasplata strangem pentru dansul zambetele copiilor!

Programul de tabere a inclus si vacanta de la Naruja, judetul Vrancea, a 20 de tineri cu dizabilitati care au avut o saptamana in care veselia, relaxarea, buna dispozitie si aerul curat de munte au fost nota comuna .
Taberele “Inima de Copil” sunt un program ce sustine si ajuta integrarea copiilor, faciliteaza accesul la educatie non-formala si aduce zambete largi, din suflet pe chipul celor care beneficiaza de el.

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.