Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Ziua Copiilor Nostri - zi de sarbatoare

Ca de fiecare data in ultimii 12 ani, Ziua Copiilor Nostri a fost un prilej minunat de a sarbatori copilaria pe 7 iunie intr-o atmosfera plina de veselie si culoare, prin spectacolul prezentat la Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galati.

Artistii care s-au perindat pe scena pentru a incanta publicul cu cantece, dansuri si scenete nu au fost altii decat copiii care sunt sprijiniti in centrele Fundatiei Inima de Copil. Au fost prezenti 200 din cei 350 de copii sustinuti de noi si timp de doua ore, micutii artisti pregatiti de catre instructori/educatori au incantat un public numeros format din parinti, prieteni si colaboratori ai Fundatiei. Oricine a privit chipul acestor copii a putut sa vada cu cata bucurie si daruire si-au interpetat rolurile, cat de fericiti au fost pe scena si asta in ciuda multor dificultati cu care se confrunta in viata de zi cu zi. 

Multumim tuturor celor care au contribuit la reusita spectacolului si celor care au facut posibil ca micii artisti si toti copiii prezenti sa se bucure de cadouri. Prezentarea organizatiei si multumirile noastre adresate colaboratoriloror le puteti urmari aici.

Copiii din toate proiectele organizatiei au prezentat momente artistice  Astfel: 
Centrul de zi "Mihaela" din Liesti in care 12 copii cu dizabilitati beneficiaza zilnic de socializare, recuperare educativa si kinetoterapie. Poze din momentul prezentat de ei aici.
Centrul de zi Pechea ofera pentru 20 de copii in dificultate sprijin pentru prevenirea abandonului scolar si familial. Sceneta lor "Sarea in bucate" o puteti viziona aici.
Centrul "Scoala dupa scoala" de la Scoala Gimnaziala Gh. Petrascu Tecuci unde 20 de copii in risc de abandon scolar primesc masa calda, sprijin educational si participa la activitati recreative si de socializare. Va invitam sa ii vedeti aici si aici.
Centrul "Scoala dupa scoala" de la Scoala Gimnaziala nr 22 Galati frecventat de 20 de copii din familii in dificultate ce beneficiaza de sprijin pentru continuarea studiilor si o mai buna integrare in comunitate. Momentul pregatit de ei aici.
Centrul de zi "Teodora" Galati - serviciu social ce ofera pentru 30 de copii suport pentru prevenirea abandonului scolar si familial prin activitati educative si de dezvoltare personala si socializare. Poze ale scenetei lor "Lumea magica a povestilor copilariei"  aici.
Centrul de consiliere si sprijin ce are drept scop sprijinirea si asistarea familiilor aflate in situatie de risc pentru a face fata dificultatilor sociale, care afecteaza calitatea vietii si relatiile familiale.
Va invitam sa urmariti dansul sportiv pregatit de unul dintre copii sustinuti de noi Florin Nastase aici.
Copiii de la Scoala Gimnaziala "Alexandru Moruzi" Pechea sustinuti de noi pentru imbunatirea accesului la educatie si continuarea studiilor au pregatit sceneta "Doua loturi" pe care o vizionati aici.
Pentru al doilea an consecutiv au fost invitati sa participe la spectacol si copiii din cadrul Proiectului Educational After School al ASCOR „Moara de Lumina” din Cartierul Filesti.
Pe langa bucuria spectacolului am pregatit si alte surprize: sase dintre copiii nostri au fost premiati pentru reusitele de pe parcursul anului iar patru parinti pentru eforturile lor si dedicarea cu care isi cresc copiii. Ii puteti vedea aici.
 
Spectacolul a fost o reusita si datorita contributiei sponsorilor, prin generozitatea carora copiii au primit cadouri. Le multumim!

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.