Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

DIN WALES PANA IN S.U.A.

Din Wales UK pana in S.U.A. nu e decat o diferenta de loc dar o asemanare a oamenilor generosi, a celor ce privesc mult dincolo de interesul propriu. In vinerea mare, inainte de Paste, ajungeau la noi Adrian Norton si Alan Penrose, vechi prieteni si reprezentanti ai organizatiilor Heart of a Child Galati si Support for Romania din UK.

Desi amandoi au destui ani peste varsta pensionarii au facut, conducand, peste 4000 de km pentru donatiile si ouale de Paste din ciocolata pe care le-au adus pentru copiii din programele noastre si pentru copiii din programele altor cateva organizatii din Romania. Le multumim cu atat mai mult cu cat generozitatea lor este deja de multi ani un obicei!
In aceeasi masura, suntem recunoscatori si prietenei noastre Cristina Farmus din Statele Unite care de aceasta data, si-a pus casa, timpul si resursele la dispozitie pentru a organiza un eveniment de strangere de fonduri pentru noi. Ca si alta data, a reusit sa reuneasca un grup mixt de romani plecati in SUA si de americani si au strans in acea zi $650. 
Invatam cu fiecare experienta ca generozitatea nu tine niciodata cont de varsta, de conditie sociala, de distante. Iar eforturile unor oameni pe care ii despart mii de kilometri au fost unite de o cauza comuna, aceea de a fi alaturi de nevoile celorlalti si de a sprijini programele unei sau unor organizatii. Le multumim ca noi am fost acea cauza comuna, le multumim pentru increderea pe care ne-o poarta si puterea mesajului lor, cel al iesirii din sine si al solidaritatii umane!

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.