Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

FUNDATIA ISI DESCHIDE LARG PORTILE

Ii asteptam cu drag pe toti cei care doresc sa treaca pragul catorva din locatiile noastre, sa afle mai multe despre noi in saptamana 7 – 11 aprilie. Astfel, Centrele de zi din Galati, Pechea si Liesti, dar si Centrul Scoala dupa Scoala din Tecuci sunt dornice sa primeasca oaspeti, oameni care vor sa cunoasca activitatea pe care o desfasuram, copiii si personalul.

La centrele noastre de zi din Galati, Pechea, si Tecuci, zilnic 70 de copii  beneficiaza de suport la teme, activitati de socializare, dezvoltare abilitati de viata, o masa calda, ajutor material (imbracaminte, incaltaminte, rechizite, pachete cu alimente). De asemenea, la Centrul de zi Mihaela din Liesti, 12 copii cu dizabilitati beneficiaza de activitati de recuperare, socializare, terapie ocupationala si kinetoterapie.
Pentru ca aceste lucruri sa fie posibile, in activitatile directe sunt implicati 8 instructori, 2 asistenti sociali, 1 kinetoterapeut.
O mare bucurie pentru noi si pentru copiii din Pechea este ca Centrul de zi din comuna (sponzorizat in perioada decembrie 2012 - iulie 2014 de Compania D.B. Schenker), s-a mutat in casa noua! Astfel am reusit renovarea unui spatiu pus la dispozitie de Primaria Pechea, care asigura conditii optime de lucru pentru copii (2 sali pentru activitati educative, baie cu apa calda).
 
Asadar, speram ca oricare dintre aceste centre pe care alegeti sa le vizitati sa va ofere o imagine clara despre ce inseamna serviciile sociale pe care le oferim, cine suntem, ce facem si cate lucruri am realizat cu ajutorul celor care au ales sa ne fie alaturi.

Va asteptam!

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.