Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Impreuna cu MOL pentru sanatatea copiilor!

La inceputul lunii octombrie a anului 2013, Fundatia pentru Comunitate si  MOL România lansau cea de a cincea editie a Programului – MOL pentru sanatatea copiilor.

Programul este dedicat organizatiilor non-profit care deruleaza proiecte de terapie emotionala sau terapie prin arta pentru copii. In editia din anul 2014, programul isi propune sa ofere sprijin la peste 692 de copii care sunt afectati de boli cronice, sufera de dizabilitati sau se afla în curs de recuperare dupa afectiuni grave. 

 

In urma evaluarii cererilor, proiectul “Cant, dansez si ma simt bine!” in beneficiul  copiilor cu dizabilitati ce frecventeaza Centrul de zi Mihaela din Liesti, apartinand Fundatiei Inima de Copil, a fost una dintre aplicatiile castigatoare. Astfel, in perioada 01 ianuarie 2014 – 31 august 2014, proiectul va fi finantat cu suma de 20.000 de RON. 

 

Proiectul are ca principal obiectiv imbogatirea modului in care 12 copii cu dizabilitati complexe din mediul rural percep lumea si universul din jurul lor prin activitati de terapie prin arta combinata si terapie prin muzica. In plus proiectul reprezinta o oportunitate pentru copii de a participa la activitati de timp liber si educative (excursii, aniversari, spectacole) in care sa combine invatarea prin arta, culoare, muzica, natura cu nevoia lor de interactiune si socializare.

 

Activitatile se vor derula la sediul centrului de zi „Mihaela” din comuna Liesti, judetul Galati, centru care-si desfasoara activitatea intr-un spatiu pus la dispozitie de Consiliul local al comunei, intregul program fiind finantat anual din actiunile de strangere de fonduri ale organizatiei. Centrul dispune de o sala amenajata pentru activitati de grup si unde se vor desfasura saptamanal si activitatile de terapie prin muzica si arta combinata, o sala de terapie individuala si o sala de kinetoterapie. 

 

Aflandu-se in al cincilea an in care MOL Romania isi respecta programul de granturi, Kinga Daradics, CEO si Country Chairman al MOL Romania este de parere ca “dezvoltarea afacerilor si a comunitatilor nu pot merge decat mana in mana, iar acest program a adus schimbari in bine in viata multor tineri si a familiilor lor. Suntem hotarati sa continuam sprijinul si dezvoltarea acestei platforme, astfel ca am introdus Premiul MOL pentru Sanatatea Copiilor, care urmeaza sa fie acordat proiectului cu cel mai mare succes în implementare”, (sursa: Mol Romania).

 

Multumim de asemenea Cercului de donatori, un proiect al ARC Romania prin care Centrul de zi Mihaela pentru copii cu dizabilitati din Liesti a fost co-finantat, pentru activitatile sale curente, incepand cu mai 2013 pentru o perioada de un an.


Fiecare sustinere a unei companii, fiecare fisa de 2%, a insemnat ”un pic mai bine” pentru copii!

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.