Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Daruri la sfarsit si inceput de an

Am avut parte de o surpriza foarte placuta cu o saptamana inainte de Craciun cand ne-a sunat domnul Teodor Florin, un mai vechi prieten si colaborator de la Santierul Naval Damen Shipyard Galati. 

Cu entuziasm si mare drag de copii, acesta a coordonat in luna decembrie eforturile unui grup de prieteni si a aproape 100 de angajati si colegi din dorinta de a pregati daruri pentru copiii la care Mos Craciun nu putea ajunge.


Intamplarea a facut ca o doamna diriginta a unei clase din Şcoala nr. 1 din satul Baneasa jud. Galati, dna profesor Camelia Bastea sa ne contacteze in preajma Craciunului si sa ne spuna povestea trista a copiilor din clasa ei pentru care nu reusea sa pregateasca daruri, desi primaria facuse niste promisiuni in acest sens pentru copiii din scoala. Astfel, in urma actiunii de strangere de fonduri initiata de dl. Teodor, acesta a reusit in cateva zile sa pregateasca impreuna cu prietenii si colegii sai, angajati ai Damen Shipyard Galaţi, 100 de cadouri pentru tot atatia copii din şcoala. 


Poveste are si o urmare la fel de fericita…. Astfel in luna ianuarie, cu o suma stransa ulterior actiunii de Craciun, din partea unor colegi care au dorit si ei sa ofere cadouri unor copii, dl. Teodor a mers la cumparaturi si a ales o hainuta groasa si ghetute calduroase pentru Maria, o fetita de 8 anisori, care frecventeaza cu multa sarguinta Centrul nostru de Zi Teodora din Galaţi si pentru care aceste lucruri erau mai mult decat necesare. 

Le multumim si ne bucuram pentru initiativa si surpriza placuta si mai ales ca prin colaborarea si implicarea tuturor, aceste lucruri au devenit posibile!

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.