Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Dragi prieteni ...

Vrem sa va multumim tuturor pentru suportul vostru oferit in acest an pentru Inima de Copil, sustinere prin care am reusit impreuna sa schimbam in mai bine si sa dam culoare vietii a peste 350 de copii din programele noastre.

2014 va fi un an special pentru noi. Vom lansa noi campanii, ne-am propus sa crestem cu 100 numarul copiilor pe care ii sustinem, sa intarim parteneriatul nostru cu  companii private care isi doresc schimbarea si implicarea in problemele comunitatii din jurul lor, iar parteneriatele si actiunile noastre de strangere de fonduri - prin donatii individuale, campanii speciale, cutiutele de donatii - vor reprezenta 70% din bugetul organizatiei.

Va multumim tuturor si va invitam sa ne fiti alaturi. Ca si in cei 17 ani de activitate de pana acum, ne dorim sa contribuim la schimbarile care sunt necesare in jurul nostru.

Va dorim un Craciun fericit si un An Nou binecuvantat pe care sa il petreceti impreuna cu cei dragi, prietenii si familia!

Birourile organizatiei nu vor functiona in perioada 23 decembrie - 6 ianuarie. 


Anna Cristina Burtea
Director Executiv

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.