Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Si-a venit iar Craciunul ...

E bucuria copiilor si bucuria noastra. O bucurie cu atat mai reala si mai profunda cu cat putem face posibil pentru unii dintre copiii cu care lucram sa aiba un Craciun mai bogat si mai frumos. Evident ca nu reusim singuri aceste lucruri. 

Le multumim oamenilor generosi si in multe situatii companiilor pe care ei le reprezinta si care ne ajuta in acest an sa avem cadouri de Craciun pentru peste 800 de copii. Si de data aceasta nu doar pentru copii din judetul Galati ci si pentru grupuri de copii scolari din judetele Buzau si Tulcea. Sunt copii din familii in dificultate pentru care un cadou de Craciun poate sa insemne nu doar un cadou cu jocuri si jucarii pe care si le-ar dori, dulciuri si hainute necesare lor, ci si speranta si incredere in lucrurile bune care li se pot intampla in viata lor. Le multumim angajatilor BRD, partenerilor si colaboratorilor lor, Santierului Naval Damen Galati, firmei DB Schenker, Bisericii Emanuel Galati si colaboratorilor nostri din Marea Britanie!

Si va lasam sa va bucurati de cateva poze cu primele cadouri de Craciun primite de la angajatii si colaboratorii BRD, cei ce au fost mesageri ai nasterii lui Hristos si ajutoare generoase ale lui Mos Craciun.
Pentru ca alaturi de fiecare cadou  si o picatura de dragoste, de bunatate, de lumina, lucruri care ne dau speranta, alaturam si urarile noastre pentru un Craciun Fericit!

 

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.