Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Pescarusii zburatori la Inima de Copil

Animatie, energie, veselie si magie...toate au stat sub semnul dragostei pentru copii, al dorintei de a aduce un zambet sincer pe fata micutilor, de a le oferi cateva momente de bucurie asa cum numai copiii stiu sa traiasca. Asadar zilele trecute i-am primit, ca de fiecare data cu drag pe cei 4 membri ai trupei de actori Flying Seagull din Anglia care vin pentru a treia oara la Fundatia Inima de Copil.  Am mers impreuna cu ei, timp de o saptamana, in 7 locatii din judetul Galati, dar si la Ic Bratianu, peste Dunare, iar la spectacole lor au participat aproximativ 500 de copii.

Rand pe rand, cei patru clovni Ash, Iustinka, Jolien si Ioana i-au bucurat la Pechea pe copiii de la Scoala Gimnaziala nr 3 dar si pe cei care frecventeaza Centrul de zi al Fundatiei cu povesti din Polonia si Olanda, au impletit numerele de magie cu muzica tiganeasca la Scoala Gheorghe Petrascu din Tecuci, au dezlantuit emotii si la final ropote de aplauze la Scoala Gimnaziala Frumusita, au starnit veselia la Scoala Gimnaziala nr 16 Galati si la Scoala Gimnaziala nr. 22 Galati, au provocat amintiri de neuitat la Scoala Gimnaziala I.C. Bratianu, i-au antrenat cu bucuria specifica in jocurile lor de actorie si pe cei de la Scoala de Arte si Meserii P.P. Neveanu Galati si pe elevii de la Scoala Speciala nr. 1 Emil Garleanu.
Flying Seagull, adica Pescarusul zburator este un proiect in care o trupă de tineri voluntari (actori, clovni şi muzicieni) din Anglia tin spectacole cu numere de magie, de dans, de cantec, de giumbuslucuri menite sa atraga, sa bucure si poate chiar sa inspire copii proveniti din familii in dificultate, copii cu nevoi speciale care nu-şi pot permite să mearga la un spectacol. Este o lectie de viata in care pescarusul, pe nume Jonathan asa cum recunoaste liderul trupei, Bash, este un simbol al libertatii, al ideii ca limitele sunt doar cele pe care ni le impunem singuri si pe care trebuie sa ne straduim sa le depasim si sa credem cu tarie ca orice este posibil atata timp cat ne dorim acest lucru. 
Toate spectacolele s-au incheiat cu aplauze indelungi, cu numere repetate, cu parere de rau ca timpul a trecut parca prea repede, dar cu speranta unei revederi.
Multumim inca o data trupei ca a ales si anul acesta sa viziteze Fundatia Inima de Copil ca sa ne veseleasca si sa ne incante copiii.

 

 

 

 

 

 

 

embed video plugin powered by Union Development

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.