Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

Lansam campania ”Ghetutele lui Mos Nicolae”

Dragii nostri, ne-am gandit sa jucam rolul unui Mos Nicolae mai deosebit pentru o parte dintre copiii cu care lucram. Astfel lansam campania ”Ghetutele lui Mos Nicolae” in cadrul careia dorim sa strangem 100 de perechi de ghetute  marimile 32 – 38 (chiar purtate, insa aflate inca in stare foarte buna), impreuna cu sosete noi si manusi noi pentru copiii scolari din comuna Frumusita si din Scoala Gheorghe Petrascu Tecuci.

Stand de vorba cu directorii scolilor cu care lucram am aflat ca pe masura ce timpul rece castiga tot mai mult teren, prezenta copiilor la scoala este tot mai saraca. O prima cauza este lipsa imbracamintii si incaltamintei adecvate anotimpului rece. Problema hainutelor am mai incercat sa o rezolvam insa ghetutele bune si calduroase pentru iarna raman o problema…Asa ca ne-am gandit sa organizam campania ”Ghetutele lui Mos Nicolae”.

Achizitionarea a 100 de perechi de incaltaminte ar fi un efort financiar destul de mare pentru organizatie asa incat ne-am imaginat ca vom gasi 100 de persoane in Galati care sa-si manifeste solidaritatea si generozitatea fata de copiii care doresc sa vina la şcoala.

Campania se va desfasura pe tot parcursul lunii noiembrie. In fiecare zi de luni dimineata, intre 8.30 si 12.00 primim aceste colecte la sediul nostru din str. Furnalistilor 24, zona Micro 20, insa noi vom fi prezenti aici pana la ora 17.30. O modalitate mai simpla pentru desfasurarea acestei actiuni ar fi si implicarea unor companii care ar putea lansa o campanie la nivel intern si noi sa preluam ghetutele de la sediul companiei.

Saptamanal vom anunta pe adresa noastra de facebook cate perechi de ghetute am strans si de cate ar mai fi nevoie pentru a-l ajuta pe Mos Nicolae sa vina si la copiii care au nevoie de ghetute!

SUNTEM PARTE DIN URMATOARELE FEDERATII:

sigla FONPC 

sigla volum

 

    sigla fonss 

 sigla eurochild    sigla ECCL 

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI SI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.