Loading...
http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/slide7gk-is-118.png http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.750x390.DSC01363gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.1002x390._DSC41302gk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/activitati de artagk-is-118.jpg http://inimadecopil.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/file_repository.poze-site-6-aprilie-2013.programe-750-390.copii-si-familii-in-dificultate.masa copil saracgk-is-118.jpg

EVENIMENTE SI CAMPANII:

Prev Next
A+ A A-

“S-a ivit pe culme Toamna/Zana melopeelor…”

Dupa o vara fierbinte, toamna se arata in haine frumos colorate cu miros de fructe si recolte bogate. 
Copiii de la CZ Teodora din Galati au ales sa o sarbatoreasca in felul lor propriu, prin activitati practice si de arta. 

Dupa ce fiecare si-a exprimat preferintele, s-au intrecut sa enumere proprietatile fructelor, au invatat cat sunt de sanatoase, copiii au trecut si la punerea in aplicare a teoriei. Dupa ce si-au ales dintre fructele frumos asezate in fata lor, entuziasmatii cofetari au purces la treaba: au taiat, au amestecat, au potrivit de gust si…..au servit salata de fructe. Si nu numai ei ci si pe noi...

Intr-o alta zi, copiii si-au demonstrat abilitatile practice si au creat florile lor proprii din hartie colorata, fiecare dupa cum a simtit toamna aceasta blanda, in culori domoale sau mai puternice. Si-au format buchetele colorate de flori de la galbenul domol la rosul aprins si pana la violetul brumat pe care ulterior le-au daruit doamnelor invatatoare si mamelor acasa. 

Si talentul si creativitatea copiilor au fost inca o data puse la incercare cand au decorat o plansa in mijlocul careia trona imaginea unei fete.....Zana Toamna. Au colorat si decupat cu mult entuziasm fructe si legume specifice toamnei, frunze colorate intr-o armonie de nuante si forme, lipindu-le pe toate pe rochia zanei, intregind tabloul din care ne zambeste senin fiica cea mai darnica a batranului anotimp, care ne aminteste ca suntem in anotimpul cel mai rodnic, al recoltelor, al exploziei de culori, si al bogatiei florale.  

Sa apreciem si sa multumim bunei noastre prietene Natura!

DONEAZĂ ONLINE PENTRU COPII

MEMBRI ÎN FEDERATIILE:

sigla FONPC 

    sigla fonss     sigla ECCL

 sigla eurochild     

INSCRIERE NEWSLETTER

ANUNTURI:

parteneri media

SPONSORI ȘI PARTENERI

 

Amount: 

© 2016 - Fundatia Inima de Copil | Powered by OMP.